Café & Restaurang

RC Chocolat

Stort fokus på hantverket

på RC Chocolat tillverkar de allt själva från grunden på bra råvaror utan konstgjorda tillsatser. Dom använder så mycket ekologiska råvaror som möjligt eller råvaror som på annat sätt är snälla mot vår jord.

Panes uppdrag

I detta projekt ansvarade vi för både framtagande av koncept och leverans. Vi ansvarade alltså både över att projektleda, tillverka och förverkliga visionen. Till vår hjälp för att rita konceptet anlitade vi Alexander Wolfe på Gringo Studio.

Kunden önskade hjälp med att etablera ny enhet på Arlanda flygplats. De behövde hjälp med att ta fram det konceptuella men även all logistik kring bageri. Panea byggde både produktionsenhet och serveringsenhet.
Vi tillverkade och installerade bland annat inredning till servering samt installerade utrustning som kylmontrar och kylbänkar till både produktionsenhet och serveringsenhet. Vi ansvarade även för att ta fram entreprenad.

RC Bageri är en av Paneas äldsta kunder.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.