BAGERI

RC Café och Pâtisserie 𑁋 Regeringsgatan

Njut av en välgjord kaffe på RC Café & Pâtisserie

Det franskinspirerade RC Café och Pâtisserie grundades 2002 i Sigtuna och har sedan dess expanderat med ett flertal etableringar. Med en hög känsla för service, unika hantverk och bakverk tillverkade från grunden är det inte konstigt att RC har utsätts till Sveriges bästa café i White Guide Café och bästa café på Arlanda flygplats.

RC är en av våra äldsta kunder där vi tillsammans har etablerat ett flertal caféer och bagerier. Här har vi kontrakterat arkitekten Alexander Wolfe för att ta fram designkonceptet för RC. Alexander Wolfe har arbetat i flera av projekten tillsammans med oss.

Vårt uppdrag

Som tidigare projekt med RC Café och Pâtisserie har vi levererat ett helhetskoncept för den första etableringen i Stockholm City 𑁋 Regeringsgatan. Tillsammans med Alexander Wolfe har vi gått från en grund idé till ett färdigt koncept där vi levererat allt från ritning till inredning och bageriutrustning. 

Med ett gott samarbete och många projekt ser vi fram emot vad framtiden har att erbjuda tillsammans med RC Café och Pâtisserie.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Gruppen: Arlanda flygplats

Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.