BAGERI

RC Café och Pâtisserie 𑁋 Regeringsgatan

Njut av en välgjord kaffe på RC Café & Pâtisserie

Det franskinspirerade RC Café och Pâtisserie grundades 2002 i Sigtuna och har sedan dess expanderat med ett flertal etableringar. Med en hög känsla för service, unika hantverk och bakverk tillverkade från grunden är det inte konstigt att RC har utsätts till Sveriges bästa café i White Guide Café och bästa café på Arlanda flygplats.

RC är en av våra äldsta kunder där vi tillsammans har etablerat ett flertal caféer och bagerier. Här har vi kontrakterat arkitekten Alexander Wolfe för att ta fram designkonceptet för RC. Alexander Wolfe har arbetat i flera av projekten tillsammans med oss.

Vårt uppdrag

Som tidigare projekt med RC Café och Pâtisserie har vi levererat ett helhetskoncept för den första etableringen i Stockholm City 𑁋 Regeringsgatan. Tillsammans med Alexander Wolfe har vi gått från en grund idé till ett färdigt koncept där vi levererat allt från ritning till inredning och bageriutrustning. 

Med ett gott samarbete och många projekt ser vi fram emot vad framtiden har att erbjuda tillsammans med RC Café och Pâtisserie.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.