RC Gruppen: Arlanda flygplats

Fem nya enheter på Arlanda – Panea för RC Gruppen

Under det gångna året har vi varit en del av ett spännande projekt på Arlanda flygplats. RC Gruppen vann upphandlingen av sex ytor förra året, där vi fick ta oss an alla dessa ytor. Vi är glada över att återigen få förtroendet av RC i valet av helhetsleverantör då vi har ett långt samarbete som sträcker sig ända tillbaka till tidigt 2000-tal.

Om ni varit på Arlanda det senaste så har ni säkert sett de fem enheterna som redan är klara, men vi är så stolta så vi delar gärna med oss av dem även här!

Vårt uppdrag

I vårt arbete med dessa nya enheter på Arlanda har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer. Vårt uppdrag har omfattat allt från snickeriarbeten och inredning till installation av specialanpassade kylmontrar och matlagningsutrustning. Genom vårt nära samarbete med arkitektfirmor som Wolfe Design Studio och Sandra Kragnert Design, har vi kunnat skapa miljöer som inte bara är estetiskt tilltalande utan också funktionella och väl anpassade till de unika behoven hos en internationell flygplats

RC Bon Bon

Vi har tillsammans med Wolfe Design Studio utvecklat konceptet för RC Bon Bon Glacier, där vi som helhetsleverantör har levererat inredning, snickerier och specialutrustning som kompletterar det breda utbudet av isglass och lösgodis. Vårt arbete har fokuserat på att skapa en estetiskt tilltalande och funktionell miljö som välkomnar resenärer att njuta av en söt paus i deras resa.

RC Café och Patisserie

I samarbete med Wolfe Design Studio utformade vi även konceptet för RC Café och Patisserie, som finns på tre olika platser på Arlanda. Vårt uppdrag har varit att tillhandahålla helhetslösningar för inredning, snickerier och utrustning som möjliggör färskbakade delikatesser direkt på terminalerna. Detta speglar vår dedikation till högkvalitativa projekt och vårt engagemang i att skapa miljöer som förhöjer gästernas upplevelser.

Nordic Kitchen & Bar

Vi har bidragit till att förverkliga Nordic Kitchen & Bar genom ett nära samarbete med Sandra Kragnert Design. Vår uppgift som helhetsleverantör har varit att leverera en genomtänkt och väl fungerande interiör och snickerier som reflekterar den nordiska kulturen samt utrustning som möjliggör det fantastiska nordiska köket. Vi har fokuserat på att skapa en plats där design och funktionalitet går hand i hand, vilket erbjuder en minnesvärd matupplevelse för internationella och lokala besökare.

Reflektioner från oss

Vi på Panea är väldigt stolta över att ha fått förtroendet att vara en del av dessa spännande utvecklingsprojekt på Arlanda. Genom att leverera helhetslösningar från design till installation, strävar vi alltid efter att skapa miljöer som inte bara möter utan överträffar förväntningarna. Vårt engagemang i varje detalj och samarbete med skickliga designpartners har gjort det möjligt att förvandla varje utrymme till en unik och välkomnande del av Arlanda.

Om du är nyfiken på att veta mer om dessa projekt, tveka inte att kontakta vår Greger Andersson på 08-510 00 322 eller greger.andersson@panea.se

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Thelins Bageri i Gröndal

Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

VÅRA CASE
3Sixty Skybar

Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.