Kraven var skyhöga. Ugnen måste vara rationell, lättskött, baka fantastiskt – allt från tunna mjukkakor till Chiabatta och Levain. Rätt pris var viktigt, samt att den skulle kunna användas som en vanlig stickugn, om marknaden för stenugns bakat mot förmodan försvagas.
Efter noggranna jämförelser av marknadens alternativ föll valet tveklöst på Revent Rotosoles koncept. En Revent dubbelstickugn 724 med Rotosole hällinsats. Stenugnsbakat i en stickugn är helt enkelt innovativt nytänkande. Kan det bli bättre?
– Vi är jättenöjda med installationen, bakresultaten samt allt stöd och support vi fått från både Panea och Revent, säger Dan Larsson, produktionschef hos Olofssons.
Tveka inte att kontakta Johan Olsson eller Johan Thunberg på Panea för de berättar gärna allt som rör Rotosole-bakning. Idag är det full fart i det nya bageriet och vi lyckoönskar ytterligare en nöjd Panea-kund.