Bageri

Rotosole bakar hos Olofssons Bageri

En modern supereffektiv stenhällsugn skulle bli verklighet i bageriet och kraven var skyhöga. Ugnen måste vara rationell, lättskött, baka fantastiskt – allt från tunna mjukkakor till Chiabatta och Levain. Rätt pris var viktigt, samt att den skulle kunna användas som en vanlig stickugn, om marknaden för stenugns bakat mot förmodan försvagas.

Efter noggranna jämförelser av marknadens alternativ föll valet tveklöst på Revent Rotosoles koncept. En Revent dubbelstickugn 724 med Rotosole hällinsats. Stenugnsbakat i en stickugn är helt enkelt innovativt nytänkande. Kan det bli bättre?

– Vi är jättenöjda med installationen, bakresultaten samt allt stöd och support vi fått från både Panea och Revent, säger Dan Larsson, produktionschef hos Olofssons.

Tveka inte att kontakta Johan Olsson eller Johan Thunberg på Panea för de berättar gärna allt som rör Rotosole-bakning. Idag är det full fart i det nya bageriet och vi lyckoönskar ytterligare en nöjd Panea-kund.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Wilmas Café

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow