CAFÉ & RESTAURANG

Sjöstaden Skybar: Unikt inredningskoncept

Det är med entusiasm vi nu kan meddela att vi är klara med Restaurang Sjöstaden Skybar i skyskrapan Sthlm 01. Vi är oerhört glada och stolta över att vi tog hem anbudet och på så sätt fick möjligheten ta fram detta unika och inspirerande koncept tillsammans med Gatun Arkitekter och Niklas Ahlbom, grundare Sjöstaden Skybar.

Inredningskoncept med inspiration från 70-talet

Vår uppgift har varit att leverera en färdig produkt, från vision till verklighet. Att tillverka och ta fram den specialritade inredningen av Gatun Arkitekter har varit riktigt roligt och utmanat vår lösningsförmåga. Nu står restaurangen klar och vi är riktigt nöjda över resultatet av de egendesignade bar- och matsalsstolarna, sofforna, borden, pendlande armaturerna, väggarmeturerna, väggpaneler, toalettskyltarna med mera som vi har tillverkat

Köksutrustning levererad och installerad

Utöver att ha tillverkat och tagit fram den specialritade inredningen har vi även levererat och installerat samtlig köksutrustning, bland annat grill, rökeri, spis, ugn, diskmaskin och kylmonter. Köksutrustningen är installerad i samarbete med Skanska Fastigheter Stockholm som står bakom utvecklingen av Sthlm New Creative Business Spaces.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.