CAFÉ & RESTAURANG

Sjöstaden Skybar

Inredningskoncept med inspiration från 70-talet

Sjöbaren Skybar är en perfekt restaurant för dig som vill kombinera milsvid utsikt med smaker utgår från kolgrillen och rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern.

Vårt uppdrag

Vår uppgift har varit att leverera en färdig produkt, från vision till verklighet. Att tillverka och ta fram den specialritade inredningen av Gatun Arkitekter har varit riktigt roligt och utmanat vår lösningsförmåga. Nu står restaurangen klar och vi är riktigt nöjda över resultatet av de egendesignade bar- och matsalsstolarna, sofforna, borden, pendlande armaturerna, väggarmeturerna, väggpaneler, toalettskyltarna med mera som vi har tillverkat

Utöver att ha tillverkat och tagit fram den specialritade inredningen har vi även levererat och installerat samtlig köksutrustning, bland annat grill, rökeri, spis, ugn, diskmaskin och kylmonter. Köksutrustningen är installerad i samarbete med Skanska Fastigheter Stockholm som står bakom utvecklingen av Sthlm New Creative Business Spaces.

Vi är oerhört glada och stolta över att vi tog hem anbudet och på så sätt fick möjligheten ta fram detta unika och inspirerande koncept tillsammans med Gatun Arkitekter och Niklas Ahlbom, grundare Sjöstaden Skybar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.