CAFÉ & RESTAURANG

Sjöstaden Skybar

Inredningskoncept med inspiration från 70-talet

Sjöbaren Skybar är en perfekt restaurant för dig som vill kombinera milsvid utsikt med smaker utgår från kolgrillen och rökeriet och bjuder på smaker med inspiration från södra Europa, Syd- och Nordamerika samt Mellanöstern.

Vårt uppdrag

Vår uppgift har varit att leverera en färdig produkt, från vision till verklighet. Att tillverka och ta fram den specialritade inredningen av Gatun Arkitekter har varit riktigt roligt och utmanat vår lösningsförmåga. Nu står restaurangen klar och vi är riktigt nöjda över resultatet av de egendesignade bar- och matsalsstolarna, sofforna, borden, pendlande armaturerna, väggarmeturerna, väggpaneler, toalettskyltarna med mera som vi har tillverkat

Utöver att ha tillverkat och tagit fram den specialritade inredningen har vi även levererat och installerat samtlig köksutrustning, bland annat grill, rökeri, spis, ugn, diskmaskin och kylmonter. Köksutrustningen är installerad i samarbete med Skanska Fastigheter Stockholm som står bakom utvecklingen av Sthlm New Creative Business Spaces.

Vi är oerhört glada och stolta över att vi tog hem anbudet och på så sätt fick möjligheten ta fram detta unika och inspirerande koncept tillsammans med Gatun Arkitekter och Niklas Ahlbom, grundare Sjöstaden Skybar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.