Bageri

Systrarna Fasth utvecklar och
förnyar Konditori Kaffedoppet

Systrarna Fasth är 3:e generationen i familjen som äger och driver Konditori Kaffedoppet i Lerum.

Sandra Fasth ville utveckla produktionen och produkterna och kontaktade därför Panea.

Genom att byta ut befintligt jässkåp mot en ny Revent plug&play två vagnars kyljäs skulle de kunna spara mycket tid på morgonen genom att ha produkterna färdigjästa när bagarna kommer. De investerade även i en ny enkelstickugn från Revent som står uppvärmd och klar när bagarna kommer och tar ut sticken från kyljäsen. Snabbt och effektivt bakar de av två stickvagnar direkt med perfekt resultat.

När Kaffedoppet dessutom fick tillgång till en intilliggande lokal i Solkatten köpcentrum ville de bygga ut bageriet och satsa lite mer på stenugnsbakade surdegsbröd.
Panea ritade och offererade sedan den nya Bongard Soleo EVO däckugn med lastare och sedan någon vecka tillbaka är stenugnsbakningen i full gång. Den nya Soleo EVO har en helt ny touchpanel som styr alla däcken och är väldigt användarvänlig. I panelen finns massor av färdigprogrammerade recept som gör det väldigt enkelt att baka fantastiska produkter

– Allt från surdegsfrallor till Levain. Genom att även använda lastaren till alla däcken blir bakningen snabb och effektiv.
Stort grattis till ett rationellare bageri. Besök gärna Konditori Kaffedoppet i Lerum och ta en titt och inspireras.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.