Bageri

Konditori Kaffedoppet

Systrarna Fasth utvecklar och förnyar Konditori Kaffedoppet

Systrarna Fasth är 3:e generationen i familjen som äger och driver Konditori Kaffedoppet i Lerum.

Sandra Fasth ville utveckla produktionen och produkterna och kontaktade därför Panea.

Vårt uppdrag

Genom att byta ut befintligt jässkåp mot en ny Revent plug&play två vagnars kyljäs skulle de kunna spara mycket tid på morgonen genom att ha produkterna färdigjästa när bagarna kommer. De investerade även i en ny enkelstickugn från Revent som står uppvärmd och klar när bagarna kommer och tar ut sticken från kyljäsen. Snabbt och effektivt bakar de av två stickvagnar direkt med perfekt resultat.

När Kaffedoppet dessutom fick tillgång till en intilliggande lokal i Solkatten köpcentrum ville de bygga ut bageriet och satsa lite mer på stenugnsbakade surdegsbröd.
Panea ritade och offererade sedan den nya Bongard Soleo EVO däckugn med lastare och sedan någon vecka tillbaka är stenugnsbakningen i full gång. Den nya Soleo EVO har en helt ny touchpanel som styr alla däcken och är väldigt användarvänlig. I panelen finns massor av färdigprogrammerade recept som gör det väldigt enkelt att baka fantastiska produkter.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Marias Chokladmakeri

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.