CAFÉ & RESTAURANG

Tzatziki

Precis som namnet kan tyda möts ni i denna restaurang av ett grekiskt koncept som för er till ett medelhavsparadis.

Vårt uppdrag var att projektleda från konceptutveckling till att leverera slutfinish. Till vår hjälp för att ta fram ett fint och tilltalande koncept anlitade vi Sandra Kragnert på Sandra Kragnert Design. I övrigt installerade vi all utrustning till kök samt tillverkade och installerade all inredning.

I och med att restaurangen ligger i en gammal fastighet, med väggar och golv som inte är helt raka, var vi tvungna att anpassa all inredning så att den passade in i lokalen.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.