CAFÉ & RESTAURANG

Tzatziki

En smakupplevelse som tar dig till medelhavet

Precis som namnet kan tyda möts ni i denna restaurang av ett grekiskt koncept som för er till ett medelhavsparadis.

Vårt uppdrag

Vårt uppdrag var att projektleda från konceptutveckling till att leverera slutfinish. Till vår hjälp för att ta fram ett fint och tilltalande koncept anlitade vi Sandra Kragnert på Sandra Kragnert Design. I övrigt installerade vi all utrustning till kök samt tillverkade och installerade all inredning.

I och med att restaurangen ligger i en gammal fastighet, med väggar och golv som inte är helt raka, var vi tvungna att anpassa all inredning så att den passade in i lokalen.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.