CAFÉ & RESTAURANG

Tzatziki

En smakupplevelse som tar dig till medelhavet

Precis som namnet kan tyda möts ni i denna restaurang av ett grekiskt koncept som för er till ett medelhavsparadis.

Paneas uppdrag

Vårt uppdrag var att projektleda från konceptutveckling till att leverera slutfinish. Till vår hjälp för att ta fram ett fint och tilltalande koncept anlitade vi Sandra Kragnert på Sandra Kragnert Design. I övrigt installerade vi all utrustning till kök samt tillverkade och installerade all inredning.

I och med att restaurangen ligger i en gammal fastighet, med väggar och golv som inte är helt raka, var vi tvungna att anpassa all inredning så att den passade in i lokalen.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.