HOTELL, CAFÉ & RESTAURANG

Urban Deli

Urban Deli i Sickla

Urban Deli är ett unikt koncept som innefattar både restaurang, butik, saluhall och bar.

Paneas uppdrag

Vårt uppdrag var att ta hand om hela entreprenaden, det vill säga all VVS, el och ytskikt som golv, väggar och tak. Utöver entreprenad tog vi hand om all tillverkning av inredning och installation av inredning och kök och övrig utrustning.

Speciellt i detta projekt var att vi både etablerade ett produktionskök som skulle leverera mat till andra enheter som livsmedelsbutiker, hotell och restauranger, samtidigt som vi även tog fram ett satellit kök där mat till Urban Delis gäster skulle tillagas.

Entreprenad gjordes i samarbete med fastighetsägaren Atrium Ljungberg.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.