Bageri

Valhallabageriet bygger ut och
effektiviserar för att klara efterfrågan

Veronica och Kasper, ägare till Valhallabageriet i Stockholm, fick tillgång till en intilliggande lokal vilket gjorde det möjligt att utvidga bageridelen.

De kontaktade Panea som kontrollmätte och ritade upp det befintliga bageriet och den tillkommande lokalen.

Tillsammans med Veronica och Kasper togs lösningen fram för hur det nya större bageriet skulle se ut och fungera.

Panea offererade och levererade den nya bageriutrustningen, bl.a en ny Revent 726 stickugn samt en Revent 2-vagnars plug&play kyljäs.

All utrustning installerades och flyttades om under en enda hektisk dag av Paneas tekniker tillsammans med elektriker och rörmokare.

Vi är mycket glada och stolta över att ha fått förtroendet att leverera utrustning till Valhallabageriet och önskar lycka till i framtiden!

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.