CAFÉ & RESTAURANG

Vallentuna Stenugnsbageri

Framgångssagan Vallentuna Stenugnsbageri

Vallentuna Stenugnsbageri är ett familjeägt företag som startade sin första butik i Vallentuna centrum tillsammans med oss på Panea. Alla deras produkter görs från grunden med rena och fina råvaror.

Vårt uppdrag

Speciellt för Vallentuna Stenungsbageri var att vi tillsammans med kund Olof Jönsson tog fram konceptet och designen för butiken och serveringen. Paneas Jörgen Mollgren ritade konceptet.

Utöver att ta fram konceptet för bageriet tillverkade och installerade vi även inredningen. Utöver inredning till servering och butik ville kunden även ha hjälp med att bygga deras bageri och utrusta det med rätt utrustning, såsom kylbänkar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.