Bageri

Vallentuna, Stenugnsbageri

Speciellt för Vallentuna Stenungsbageri var att vi tillsammans med kund Olof Jönsson tog fram konceptet och designen för butiken och serveringen. Paneas Jörgen Mollgren ritade konceptet.

Utöver att ta fram konceptet för bageriet tillverkade och installerade vi även inredningen. Utöver inredning till servering och butik ville kunden även ha hjälp med att bygga deras bageri och utrusta det med rätt utrustning, såsom kylbänkar.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.