Bageri

Vete-katten

Praliner med choklad överdrag | Panea case

Klassiskt bageri med ett öga för att skapa och skulptera

Vid första anblick kan Vete-katten verka som ett helt vanligt bageri, men vid en närmare titt blir det klart detta konditoriet är något utöver det vanliga. Här kombineras ett vanligt café utbud med tårtor och bakverk med detaljer som du sent kommer glömma.

Vårt uppdrag

Perfektion kräver noggrannhet, kanske var det därför delägaren Johan Sandelin valde just oss som leverantör av Chefcut. En maskin som kan skära ut nästan vad som helst upp till 9 cm tjocklek med en fantastisk precision och effektivitet. Chefcut kan enkelt skära frysta eller färska bottnar/lager till tårtor, bakelser eller mindre kondisbitar, dekorationer i choklad, ost med mera. Variationen som maskinen klarar är enorm. För att få minimalt spill räknar maskinen själv ut bästa utnyttjande av mönster, bilder och figurer.

Precisionen är otrolig och maskinen arbetar snabbt helt själv när man har tryckt på startknappen vilket ger en enorm tidsbesparing. Maskinen som är den första i sitt slag i Sverige är äntligen en riktig ny innovation för konditori- och bageribranschen.

Besök Vete-katten på Kungsgatan 55 i Stockholm och låt er imponeras.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.

VÅRA CASE
Caffé Nero Drottninggatan 86

Caffé Nero är en uppskattad kund som vi samarbetat med i flera projekt. Denna gången var det dags för en ny enhet mitt i centrala Stockholm på Drottninggatan 86.

VÅRA CASE
ChouChou

I anslutning till MOOD gallerian i Stockholm hittar du den 100% växtbaserade restaurangen ChouChou. Här bjuds det på fantastiska drinkar och utsökta rätter i en fantastisk miljö. ChouChou är en restaurang du kan komma till oavsett om det är för lunch, middag eller för en afterwork.