Bageri

Weda Bageri växer och satsar

Weda Bageri i Södertälje hade vuxit ur sina gamla lokaler på Wedavägen och var tvungna att hitta en annan lokal.
Ägaren Tommy Önder beslutade sig för att bygga en helt ny fastighet där bland annat bageriet skulle inrymmas, och kontaktade Panea för att få hjälp att planera bageriet.

Allt skulle stämma – personalutrymmen, produktion och kontor med mera. Panea ritade olika förslag att disponera ytan tills vi hittade rätt lösning. Sen gällde det att lägga in alla installationer såsom el, vatten, avlopp, ventilation med mera.

När bygget blev klart i slutet på 2018 installerade Panea även all ny utrustning med bland annat kyljäsar och ugnar från Revent.
Resultatet blev ytterligare ett lyckat bageriprojekt och en mycket nöjd kund.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Fazer Gateau

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.