Bageri

Weda Bageri

Weda Bageri växer och satsar

Weda Bageri i Södertälje hade vuxit ur sina gamla lokaler på Wedavägen och var tvungna att hitta en annan lokal.
Ägaren Tommy Önder beslutade sig för att bygga en helt ny fastighet där bland annat bageriet skulle inrymmas, och kontaktade Panea för att få hjälp att planera bageriet.

Paneas uppdrag

Allt skulle stämma – personalutrymmen, produktion och kontor med mera. Panea ritade olika förslag att disponera ytan tills vi hittade rätt lösning. Sen gällde det att lägga in alla installationer såsom el, vatten, avlopp, ventilation med mera.

När bygget blev klart i slutet på 2018 installerade Panea även all ny utrustning med bland annat kyljäsar och ugnar från Revent.
Resultatet blev ytterligare ett lyckat bageriprojekt och en mycket nöjd kund.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Panem Bageri

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Vete-katten

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

VÅRA CASE
Wilmas Café

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.