Bageri

Weda Bageri

Weda Bageri växer och satsar

Weda Bageri i Södertälje hade vuxit ur sina gamla lokaler på Wedavägen och var tvungna att hitta en annan lokal.
Ägaren Tommy Önder beslutade sig för att bygga en helt ny fastighet där bland annat bageriet skulle inrymmas, och kontaktade Panea för att få hjälp att planera bageriet.

Paneas uppdrag

Allt skulle stämma – personalutrymmen, produktion och kontor med mera. Panea ritade olika förslag att disponera ytan tills vi hittade rätt lösning. Sen gällde det att lägga in alla installationer såsom el, vatten, avlopp, ventilation med mera.

När bygget blev klart i slutet på 2018 installerade Panea även all ny utrustning med bland annat kyljäsar och ugnar från Revent.
Resultatet blev ytterligare ett lyckat bageriprojekt och en mycket nöjd kund.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Konditori Cecil

Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

VÅRA CASE
Granero Bakery

I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

VÅRA CASE
Stora Bageriet

Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.