CAFÉ & RESTAURANG

Wilmas Café

Cafédisk Wilmas Café | Panea

Familjeägda Wilmas Café i Uppsala 

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö. Med planering och problemlösning uppfyllde vi önskemålen. Hela inredningen är fylld med genomarbetade detaljer för att uppnå kundens önskemål.

Vårt uppdrag

Projektet startades när kunden kontaktade oss med önskemål om en helhetslösning för att bygga ett café i en nyinköpt lokal. I detta projekt var kunden involverad från start till mål och byggde köksdelen efter våra handlingar. Vi planerade och projekterade resterande delar av projektet som framtagande av designkoncept, färgsättning samt leverans och montage av inredning och utrustning på försäljningsytan och sittdelen.

Vi är superglada över att vi fick förtroendet att ta fram mysiga Wilmas Café och är väldigt stolta över det fina resultatet! 

Vi samarbetade med arkitekt Sandra Kragnert för att rita detta härliga koncept.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

VÅRA CASE
Bakfickan Magnus Johansson

"I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.

VÅRA CASE
Quality Hotel Park

I juni 2021 avslutade vi ett spännande projekt - renoveringen av Quality Hotel Park i Södertälje. Quality Hotel Park är ett modernt konferenshotell som är centralt beläget i Södertälje med 207 bekväma hotellrum samt 11 konferenslokaler och en restaurang.