CAFÉ & RESTAURANG

Wilmas Café

Cafédisk Wilmas Café | Panea

Familjeägda Wilmas Café i Uppsala 

Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö. Med planering och problemlösning uppfyllde vi önskemålen. Hela inredningen är fylld med genomarbetade detaljer för att uppnå kundens önskemål.

Vårt uppdrag

Projektet startades när kunden kontaktade oss med önskemål om en helhetslösning för att bygga ett café i en nyinköpt lokal. I detta projekt var kunden involverad från start till mål och byggde köksdelen efter våra handlingar. Vi planerade och projekterade resterande delar av projektet som framtagande av designkoncept, färgsättning samt leverans och montage av inredning och utrustning på försäljningsytan och sittdelen.

Vi är superglada över att vi fick förtroendet att ta fram mysiga Wilmas Café och är väldigt stolta över det fina resultatet! 

 

Vi samarbetade med arkitekt Sandra Kragnert för att rita detta härliga koncept.

Utvalda bilder

Galleri

Kontakta oss idag för att komma igång med utvecklingen av din verksamhet.

Vi är är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad. Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden.

VÅRA CASE
Cane Rum Society

Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

VÅRA CASE
The Sparrow

VÅRA CASE
Olof Stenugnsbageri

Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.