Finansieringslösningar

Ny elvisp eller ny restaurang? Vi hjälper dig med Finansieringslösningar!

Ibland behöver företag finansiell tillförsel utöver intäkterna från den löpande verksamheten, antingen för att kunna investera i sin tillväxt, eller i någon form av underhåll – nya maskiner eller renoveringar. Om du vill kunna utveckla företaget behöver du oftast göra en större investering, något som i sin tur innebär att du behöver låna pengar. Det är ibland möjligt att spara ihop pengar, men i nästan alla fall är det genom företagslån restauranger får råd med sina investeringar. Finansieringslösningar för restaurang och café är dock inte det lättaste och många banker och långivare anser att risken är för hög för att bevilja större belopp. Tursamt nog är bankerna inte dem enda du kan vända dig till. Vi på Panea hjälper gärna till med finansieringslösningar för företag och nya restaurang- och caféverksamheter.

Hör av dig till oss om du behöver Finansieringslösningar till restaurang

Vi på Panea vet vad som krävs för att lyckas med en restaurangsatsning. I över 30 år har vi hjälpt både restauranger som vill utvecklas och ambitiösa entreprenörer som vill satsa. Med denna erfarenhet i ryggen har vi bra koll på hur projekten vi hjälper finansiera behöver läggas upp för att de ska vara lönsamma och framgångsrika.

Vi hjälper till i flera led, bland annat med finansieringslösningar till restaurang. När du vänder dig till oss ser vi till att du får en låg ränta och bra villkor på ditt företagslån för restaurang. Allt för att du ska kunna utveckla verksamheten och sova gott om nätterna.

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag? Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar. Dessutom erbjuder vi även andra tjänster för att hjälpa dig lyckas med din investering, exempelvis konceptutveckling för restaurang och liknande tjänster för andra närliggande företag, som caféer eller hotell.

Vi hjälper dig även med Finansieringslösningar till café

Det som skiljer oss på Panea från andra långivare är att vi är experter inom denna bransch. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med en satsning, vilket innebär att vi har goda möjligheter att utvärdera de möjligheter som vi ställs inför. Dessutom kan vi även hjälpa investeringen att lyckas genom rådgivning och våra olika tjänster. Vi hjälper inte bara restaurangsatsningar utan erbjuder även finansieringslösningar till café och bageri för att nämna några områden.

När du driver en restaurang eller ett café gäller det att skapa en kundupplevelse som får dina kunder att vilja komma tillbaks. Om en eller flera delar inte riktigt fungerar behöver du ändra på dessa så fort det går. Genom finansieringslösningar till café kan du lösa den ekonomiska delen. Tänk på att vi även kan hjälpa dig med allt annat som behövs för att du ska lyckas med din satsning, från små detaljer till den stora helheten.

Kontakta oss

Ett lån från Panea är en bra finansieringslösning för företag verksamma inom café- och restaurangbranschen. Det spelar ingen roll hur stor eller liten din investering är, vi erbjuder alltid bra lånevillkor och låg ränta. Med vår hjälp kan du uppdatera maskineriet eller expandera till en ny marknad utan att tappa fart. Är ditt cafékök i behov av renovering eller behöver du ny inredning till restaurang? Ingen fara. Vi har kunskap att hjälpa dig även med det.

 

Panea tar fram unika och kundanpassade finansieringslösningar baserade på dina behov och förutsättningar. Behöver du ett lån för restaurang? Letar du efter en kreditgivare som förstår restaurangbranschen eller som vet hur ett lönsamt café ser ut, hör av dig till oss. Vi står redo att hjälpa dig med din satsning på flera sätt. 

Hur är Finansieringslösningar konstruerade för restaurang/café ?

Vi arbetar med olika typer av finansiering varav finansiell leasing är den absolut vanligaste formen. Leasingperioden väljs mellan 24 – 60 månader och är beroende på vad som skall finansieras och finansieringens belopp.

Hur erhåller man finansieringslösningar för restauranger ?

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med att finansiera din restaurang.

 

Vill du veta mer? Kontakta Anders Thunberg.

Ring mig på 08-510 00 321 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.

Vi arbetar med olika typer av finansiering varav finansiell leasing är den absolut vanligaste formen. Leasingperioden väljs mellan 24 - 60 månader och är beroende på vad som skall finansieras och finansieringens belopp.
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med att finansiera din restaurang.