Finansieringslösningar

Ny elvisp eller ny restaurang? Vi hjälper dig med Finansieringslösningar!

Om du vill kunna utveckla företaget behöver du oftast göra en större investering, något som i sin tur innebär att du behöver låna pengar. Finansieringslösningar för restaurang och café är inte det lättaste, många banker och långivare anser att risken är för hög för att bevilja större belopp. Tursamt nog är bankerna inte de enda du kan vända dig till, vi hjälper dig mer än gärna med din Finansieringslösningar.

Hör av dig till oss om du behöver Finansieringslösningar till restaurang

Vi är väl medvetna om vad som krävs för att kunna lyckas med en restaurangsatsning. I över 30 år har vi trots allt hjälp både restauranger som vill utvecklas och ambitiösa entreprenörer som vill satsa.
Vi kan hjälpa till i flera led, bland annat med finansieringslösningar till restaurang.

När du vänder dig till oss ser vi till att du får en låg ränta och bra villkor på ditt lån för att du ska kunna utveckla verksamheten och även kunna sova gott om nätterna.
Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller så kanske du vill starta ett helt nytt företag? Vi på Panea erbjuder finansieringslösningar med bra villkor, skräddarsydda efter dina förutsättningar. Dessutom erbjuder vi även andra tjänster för att hjälpa dig lyckas med din investering, exempelvis konceptutveckling för restaurang och mycket mer.

Vi hjälper dig även med Finansieringslösningar till café

Det som skiljer oss på Panea från andra långivare är att vi är experter inom denna bransch. Vi vet vad som krävs för att du ska lyckas med en satsning, vilket innebär att vi har goda möjligheter att utvärdera de möjligheter som vi ställs inför. Dessutom kan vi även hjälpa investeringen att lyckas genom rådgivning och våra olika tjänster. Vi hjälper inte bara restaurangsatsningar utan erbjuder även finansieringslösningar till café och bageri för att nämna några områden.

När du driver en restaurang eller ett café gäller det att skapa en kundupplevelse som får dina kunder att vilja komma tillbaks. Om en eller flera delar inte riktigt fungerar behöver du ändra på dessa så fort det går. Genom finansieringslösningar till café kan du lösa den ekonomiska delen. Tänk på att vi även kan hjälpa dig med allt annat som behövs för att du ska lyckas med din satsning, från små detaljer till den stora helheten.

Kontakta oss

Det spelar ingen roll hur stor eller liten din investering är, om du behöver goda lånevillkor och låg ränta har du kommit till rätt ställe. Med vår hjälp kan du uppdatera maskineriet eller expandera till en ny marknad utan att tappa fart. Vi bistår även med hjälp inom andra områden, exempelvis ny inredning till restaurang eller renovering av caféköket.

Vi kan hjälpa dig med din finansieringslösningar baserat på dina behov och förutsättningar. Vi kan även bistå med rådgivning och ekonomisk planering för att se till att du kan klara av investeringen. Om du letar efter en långivare som förstår restaurangbranschen eller som vet hur ett lönsamt café ser ut, hör av dig till oss. Vi står redo att hjälpa dig med din satsning på flera sätt.

 

Vill du veta mer? Kontakta Anders Thunberg.

Ring mig på 08-510 00 321 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.

Vi arbetar med olika typer av finansiering varav finansiell leasing är den absolut vanligaste formen. Leasingperioden väljs mellan 24 - 60 månader och är beroende på vad som skall finansieras och finansieringens belopp.
Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med att finansiera din restaurang.