Hotellinredning för attraktiva hotell

Till eyeinterior.com

Hotellinredning

Alla delar av en hotellverksamhet är viktiga men vissa är viktigare än andra. Bland de viktigaste delarna har du hotellets inredning. Det är genom inredningen som du kan skapa ett starkt första intryck och förmedla den känsla eller det budskap som du strävar efter. Vilken typ av hotellinteriör som passar beror på känslan du vill förmedla och vad som är “on-brand”. Gästers förväntningar spelar roll, och det är riskabelt att chockera dem med fel atmosfär.

Inredningen kan kännas lyxig, avslappnad eller mysig. Att lyckas med hotellinredningsdesign är en konst som bygger på erfarenhet, kompetens och god smak. Vi på Panea kan hjälpa dig genom vårt systerbolag, Eye Interior. I över 20 år har vi samarbetat med hotell och företag över hela Europa.

Hotellinredning och design

Att skapa hotellinredningsdesign som förstärker varumärket och som passar målgruppen handlar om mer än att bara köpa in fina möbler eller att byta gardiner. Det finns många faktorer att ha i åtanke, från byggnadens planlösning till valet av material och färger. Hotellinredning säljes av alla möjliga företag, det gäller att veta vad som passar just ditt hotell och var allt ska placeras. 

Att få till rätt hotellinredning handlar om mer än att köpa snygga saker och placera ut dem, utan hotellets olika rum måste samspela. När en gäst tar sina första steg in till ett hotell skapar de ett första intryck som sedan färgar resten av vistelsen. Ett bra första intryck är viktigt men det är minst lika viktigt att tänka på helheten. Det är trots allt inte bara lobbyn som påverkar gästernas upplevelse. De ska även få ett bra intryck av korridoren som leder till rummet, själva rummet i sig och även alla andra delar av hotellet. Genom Eye Interior kan vi hjälpa dig skapa en inredning som går i linje med företagets varumärke.

Kontakta oss

Vi erbjuder mer än bara hjälp med hotellinredning

När det kommer till restaurang- och cafébranschen är vi på Panea experter. I över 30 år har vi hjälp till att starta nya företag och även att utveckla och förändra befintliga verksamheter. Vill du förbättra ert nuvarande restaurangkoncept i hotellet står vi redo att hjälpa till. Vi kan renovera baren, byta ut köksutrustningen eller hjälpa dig utveckla en helt ny meny. Du kanske vill förbättra frukosten genom att erbjuda nybakat bröd. Vi på Panea har flera bagerimaskiner till salu. Du kan enkelt köpa hem restaurang-, bageri- och konditorimaskiner genom oss.

En annan uppskattad tjänst som vi erbjuder är full support och service för restaurangmaskiner och caféutrustning. Om något går sönder eller slutar att fungera kan vi vara där så fort det bara går för att fixa problemet.

Vi är Eye Interior – en del av Panea. Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan lyfta ditt projekt till nya höjder.

Läs mer på www.eyeinterior.com[/faded_read_more]

Kontakta oss på Eyeinterior

Ring oss på telefon 08-510 00 352 eller fyll i dina kontaktuppgifter.