Kavlingsmaskin LAM2 med Rostfria eller Teflonvalsar
Manuella kavlingsmaskiner med egen sockel avsedda för mindre till medelstora bagerier. Lämpliga även för restauranger och stor kök.
- Finns i två olika bredder och flera olika längder.
- Sockel, uppsamlingsbleck och kavlingsbord i rostfritt stål.
- Hjulförsedd sockel med ställbara fötter.
- Syntetiska kavlingsmattor.
- Manövrering via styrspak.
- Digital visning av valsöppning på hela 55 mm.
- Variabel hastighet som standard. Energy Saving System
- Modellerna levereras antingen med teflonvalsar speciellt utvecklade för t.ex. marzipan eller med rostfria valsar.
Modell | Bandbredd | Bordslängd | Dimensioner (mm) Bredd x Djup | Anslutningseffekt | El-anslutning |
LAM2 507- V / VT | 500 | 750 + 750 | 2060 x 970 | 0,5 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 510- V / VT | 500 | 1000 + 1000 | 2660 x 970 | 0,5 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 512- V / VT | 500 | 1200 + 1200 | 3060 x 970 | 0,5 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 610- V / VT | 600 | 1000 + 1000 | 2660 x 1070 | 0,75 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 612- V / VT | 600 | 1200 + 1200 | 3060 x 1070 | 0,75 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 614- V / VT | 600 | 1400 + 1400 | 3460 x 1070 | 0,75 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
LAM2 616- V / VT | 600 | 1600 + 1600 | 3860 x 1070 | 0,75 kW | 400 V, 3 fas, 50 Hz |
Därför bör ni investera i en kavlingsmaskin
Det finns flera anledningar till att investera i en kavlingsmaskin, de ökar kvaliteten på det som produceras, förbättrar arbetsmiljön samt ökar effektiviteten.
Bättre ergonomi: Utbakning av deg innebär en belastning för händer, handleder och axlar som kan utvecklas till förslitningsskador med tiden. Att köpa en kavlingsmaskin är således en investering i personalens och i arbetsmiljön.
Ökad effektivitet: En deg påverkas av hur bearbetad och kavlad den är eftersom degens struktur påverkas. En kavelmaskin hjälper bagaren att snabbare och enklare uppnå en önskvärd form på sin deg, utan att strukturen på den påverkas negativt.
Högre kvalitet: En deg som är jämn när den tillagas får ett jämnare resultat när den bakas. Genom att använda en kavelmaskin kan verksamheten öka kvalitén från bakning till färdig produkt, samt leverera en produkt som håller en jämn och ständig kvalitet, oavsett vem som stått i köket. En kavlingsmaskin hjälper ökar kvaliteten på bakningen genom att garantera jämnare bottnar och således en jämnare gräddning.
Användning av kavlingsmaskin
Manuella kavlingsmaskiner med egen sockel avsedda för mindre till medelstora bagerier. Lämpliga även för restauranger och stor kök.
- Finns i två olika bredder och flera olika längder.
- Sockel, uppsamlingsbleck och kavlingsbord i rostfritt stål.
- Hjulförsedd sockel med ställbara fötter.
- Syntetiska kavlingsmattor.
- Manövrering via styrspak.
- Digital visning av valsöppning på hela 55 mm.
- Variabel hastighet som standard. Energy Saving System
- Modellerna levereras antingen med teflonvalsar speciellt utvecklade för t.ex. marzipan eller med rostfria valsar.
Ladda ner prooduktblad
1052 LAM2_1605
Tillagd för offertförfrågan