Panea AB är ett av Sveriges ledande företag som hjälper våra kunder att bli mer framgångsrika genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet, genom att tillföra kunskap och mångårig erfarenhet i kombination med utrustning och inredning från världsledande tillverkare.

Panea verkar huvudsakligen inom fyra affärsområden: Bageri/Konditori, Café & Restaurang, Hotell och service.

Vår idé är enkel –Att etablera de bästa caféerna, Restaurangerna, bagerier, konditorier och hotell.

Förlängningen av att bygga bagerier är givetvis att utveckla konditorier, caféer och olika typer av restauranger, en naturlig del av kedjan som nu blivit vårt största affärsområde.

En ytterligare dimension i vår utveckling är affärsområdet Eye Interior som fokuserar på design och inredning av hotell.

Idag har vi marknadens bredaste utbud för våra kunder och en unik spetskompetens inom varje affärsområde, vilket gör oss till en trygg partner för våra kunder.

Vi har över åren även byggt upp en finansieringsmodell som hjälper oss att finansiera kompletta projekt för våra kunder, något som gör att vi idag levererar nyckelfärdiga enheter och tillsammans med detta en komplett finansiering av helheten, vilket är unikt i branschen.

Panea är specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad, Jönköping och Göteborg, och våra kunder finns över hela landet från Kiruna till Ystad.

Våra medarbetare har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt, och vi har specialistkompetens inom ett flertal områden. Osv…