Service & Support

Restaurangmaskiner och caféutrustning: Snabb support och service – Från Ystad till Kiruna

Alla företag inom restaurang-, café och bageribranschen är beroende av att all köksutrustning och alla restaurangmaskiner fungerar fullt ut så att de kan bedriva sina verksamheter på ett lönsamt sätt. Om en maskin slutar att fungera kan detta snabbt sätta stopp för hela verksamheten, vilket i sin tur kan bli oerhört kostsamt. Har du tänkt på vad som händer om ugnen går sönder? Då spelar det ingen roll att alla andra maskiner i köket fungerar. I värsta fall kanske du inte ens kan öppna för dagen.
Vem ringer du för att lösa dina problem så fort det bara går? Svaret är enkelt: Du ringer oss.

Vi på Panea tillhandahåller snabb support och service för restaurangmaskiner och caféutrustning. Driftstopp kan drabba alla, från stora industribagerier och populära restauranger till små brödbodar och mysiga café. Vi ser till att de blir så få och korta som möjligt.

Med vår support och service för café slipper du oroa dig i onödan

Att driva ett företag är alltid lite nervös, speciellt om felmarginalerna är små. Du kanske inte har en aning om vad du ska göra om något slutar att fungera, en insikt som snabbt kan leda till sömnlösa nätter. För flera caféer runt om i landet är detta vardag, men det behöver inte vara så. Genom oss kan du få support för café-, restaurang- och bagerirelaterade problem.

Föreställ dig att en maskin slutar att fungera och att detta sätter stopp för dagens försäljning. Du förlorar omedelbart pengar i form av personal som inte kan göra sitt jobb och gäster som inte kan äta din mat eller fika på ditt café. Lös problemet genom att ringa oss.

Vi erbjuder service och support för café så att dina besvär snabbt kan hanteras. Maskiner som står still gör trots allt ingen människa glad. Vi samarbetar med erfarna driftstekniker över hela landet och kan oftast ha någon på plats hos dig samma dag som du gör din felanmälan. Ju fortare ett problem kan bli löst, desto snabbare kan den dagliga verksamheten återgå till det normala.

Kontakta oss

Det är enkelt att nå vår support för café, restauranger och bagerier

Vi vet hur viktigt det är att problem som orsakar driftstopp blir lösta så snabbt som möjligt. Oavsett om du har problem med caféinredning, maskinerna i köket eller något helt annat står vi redo att hjälpa till. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss.

Vår servicetelefon är öppen under kontorstid. Utanför kontorstid kan ärenden talas in på vår Meddelandeservice. Våra serviceansvariga, Leif Jansson (Mälardalen & Norr) och Filip Segerberg (Göteborg & Syd), samordnar all service. Genom vårt samarbete med välrenommerade serviceföretag i hela Sverige kan vi ge dig snabb service på plats.

Ring Leif 08-510 00 340  eller Filip 08-510 00 344 så skickar vi ut en servicetekniker.

Vill du veta mer? Kontakta Leif Jansson.

Ring mig på 08-510 00 340 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.