Planering & projektering
Vi ser till att du börjar i rätt ände.

Vi är ett företag som hjälper dig med bl.a. strategisk planering för företag inom Restaurang och Café.

Vill du renovera en lokal, bygga en restaurang eller förändra den nuvarande inredningen helt och hållet? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig både före, under och efter byggprojektet för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt.

Strategisk planering för dig som vill öppna ett café

En förändring börjar långt innan den första hantverkaren anländer till arbetsplatsen. Det ska finnas en plan för vad du vill göra och även varför du vill göra det. Strategisk planering för café är ett bra exempel på något vi kan göra åt dig redan innan byggandet påbörjas.


Strategisk planering för café innebär att vi hjälper dig gå igenom de viktiga bitarna som behöver finnas på plats innan du kör igång med ett byggprojekt. Tillsammans sätter vi oss ned och går igenom frågor som berör projektet och det resultat du vill uppnå. På så sätt kan vi ta reda på förutsättningarna innan vi sätter igång.

Vi hjälper dig med byggledning och projektering för ditt café

Byggledning och projektering är nästa steg. Efter att vi har förstått din vision gör vi vårt bästa för att förverkliga den. Det är här vår stora erfarenhet kommer till sin rätta. Med över 30 års erfarenhet vet vi precis vad som krävs för att du ska kunna öppna ett café utefter dina önskemål. Vi säkerställer att rätt folk finns på rätt plats och i rätt tid, allt från arkitekter och hantverkare till projektledare, leverantörer, montörer och alla andra som behövs under projektet.

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att du undviker alla fallgropar på vägen. Vi hjälper dig exempelvis söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs. Genom projekteringen ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det.
När det är dags att börja bygga är det byggledningen som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera samtidigt.

Kontakta oss

Strategisk planering för restaurang

Att planera en restaurang skiljer sig en del från att planera ett café eller en annan verksamhet, även om det naturligtvis finns en hel del likheter också. Du behöver fortfarande ansöka om olika tillstånd innan du påbörjar byggandet, samt se till att vissa viktiga delar finns i lokalen. För en restaurang finns det oftast betydligt högre krav när det kommer till restaurangmaskiner jämfört med utrustningen som krävs för att driva ett café. Vi står redo att hjälpa till med strategisk planering för din restaurang, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig med konceptutveckling så att vi kan kartlägga hur vi når just din vision.

Byggledning och projektering för restaurang

På samma sätt som vi kan ta hand om allt för en cafésatsning kan vi även finnas till hands när du ska starta en restaurang. Byggledning och projektering för restaurang innebär att vi kan se till allt blir gjort på rätt sätt redan från start. När du sedan ska öppna din restaurang är allt redo för att komma igång, från dina nya bagerimaskiner för att kunna erbjuda nybakat bröd till kassasystem, inredning och alla andra stora och små detaljer.
Vi kan naturligtvis ta hand om mer än bara restaurang- eller cafésatsningar. Hör bara av dig till oss och berätta om dina högt flygande planer så kan vi berätta hur du förverkligar dessa på bästa sätt.

För mer information om Planering & Projektering, kontakta:

Bageri:

Johan Olsson
08-510 00 302
johan.olsson@panea.se

Café & Restaurang:

Stefan Gyllencreutz
08-510 00 320
stefan.gyllencreutz@panea.se

Hotell:

Ylva Ras
08-510 00 351
ylva.ras@panea.se

Vill du veta mer? Kontakta Panea.

Ring mig på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.