Planering & projektering Vi ser till att du börjar i rätt ände

Strategisk utveckling och planering för företag inom Restaurang och Café

Vill du renovera en lokal, bygga en restaurang eller förändra den nuvarande inredningen helt och hållet? Då har du kommit rätt.
Restaurang- och cafébranschen präglas av stor konkurrens och snabba trender som ständigt utmanar en att hitta nya och effektiva sätt locka in nya kunder,såväl som få dem att bli stamkund. Panea är ett av Sveriges ledande företag inom strategisk företagsutveckling och planering inom restaurang- och cafébranschen och kan hjälpa dig bli mer framgångsrik genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.


Vi erbjuder strategisk utveckling och planering där vi hjälper dig före, under och efter hela byggprojektet. Vi skräddarsyr en lösning efter dina behov som säkerställer att resultatet blir så bra som möjligt och uppfyller din vision och förväntningar.

Kontakta oss

 

Strategisk planering för dig som vill öppna ett café

En förändring börjar långt innan den första hantverkaren anländer till arbetsplatsen. I ett tidigt skede behöver en plan fastställas för den strategiska utvecklingen och för vad du vill göra samt varför du vill göra det. Strategisk planering för café är ett bra exempel på något vi kan göra åt dig redan innan byggandet påbörjas.
Strategisk planering för café innebär att vi hjälper dig fastställa och gå igenom de viktiga momenten och detaljer som behöver finnas på plats innan byggprojektet kör igång. Tillsammans sätter vi oss ned och går igenom frågor för den strategiska utvecklingen som berör projektet och det resultat du vill uppnå. På så sätt kan vi ta reda på förutsättningarna och möjligheterna redan innan vi sätter igång.

Byggledning och projektering för ditt café

Byggledning och projektering är nästa steg. Efter att vi har förstått din vision ser vi till att förverkliga den. Det är här vår stora erfarenhet kommer väl till hands. Med över 30 års erfarenhet av strategisk utveckling vet vi precis vad som krävs för att du ska kunna öppna ett café utefter dina önskemål. Vi säkerställer att rätt folk alltid finns på rätt plats och i rätt tid, allt från arkitekter och hantverkare till projektledare, leverantörer, montörer och alla andra som behövs för att genomföra ett framgångsrikt projekt.

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att du undviker alla fallgropar. Vi hjälper dig exempelvis att söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs.
Genom projekteringen ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det.
När det är dags att börja bygga är det byggledningen som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera i harmoni med varandra.

Strategisk planering för dig som vill öppna en restaurang

Den strategiska utvecklingen och planeringen för en restaurang skiljer sig en del från att planera ett café eller annan verksamhet, även om det naturligtvis finns en hel del likheter också. Du behöver fortfarande ansöka om olika tillstånd innan du påbörjar byggandet, samt se till att vissa viktiga delar finns i lokalen. Men för en restaurang finns det oftast betydligt högre krav när det kommer till restaurangmaskiner jämfört med utrustningen som krävs för att driva ett café. Vi står redo att hjälpa till med strategisk planering för din restaurang, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig med konceptutveckling så att vi kan kartlägga hur vi uppnår just din vision.

Byggledning och projektering för din restaurang

På samma sätt som vi kan ta hand om allt för en cafésatsning kan vi även finnas till hands när du ska starta en restaurang. Byggledning och projektering för restaurang innebär att vi kan se till allt blir gjort på rätt sätt redan från start. När du sedan ska öppna din restaurang är allt redo för att komma igång, från dina nya bagerimaskiner för att kunna erbjuda nybakat bröd till kassasystem, inredning och alla andra stora och små detaljer.
Vi kan naturligtvis ta hand om mer än bara restaurang- eller cafésatsningar. Hör bara av dig till oss och berätta om dina högt flygande planer så kan vi berätta hur du förverkligar dessa på bästa sätt.

För mer information om Planering & Projektering, kontakta:

Bageri:</p
Johan Olsson
08-510 00 302
johan.olsson@panea.se

Café & Restaurang:

Stefan Gyllencreutz
08-510 00 320
stefan.gyllencreutz@panea.se

Hotell:

Ylva Ras
08-510 00 351
ylva.ras@panea.se

Vill du veta mer? Kontakta Panea.

Ring mig på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar jag mer.