Bageri

Butiksbageri

Färskt bröd och nybakade bullar hela dagen? Vi har sett de flesta misstagen och kan de flesta knepen.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Butiksbageri – Med rätt lösning blir det butikens flaggskepp

Fler och fler kunder förväntar sig färskt bröd när som helst på dagen. Och ärligt talat, vem älskar inte doften av nybakat bröd i en butik?

Vi vet att de flesta butiker har olika förutsättningar beroende på geografiskt läge, tillgänglig yta eller kundkrets. En butik väljer att lyfta fram konditoriet medan en annan vill fokusera på stenugnsbakad Levain. En tredje butik vill ha fram stora volymer av limpor och korvbröd.

Scratchbageri eller bakeoff ? Frågorna är många och oavsett inriktning så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er butik.

Över 40 års erfarenhet i branschen och har gett oss stor erfarenhet av att utrusta, planera och projektera butiksbageriet så att det blir den lönsamma pärla i butiken som alla önskar.

Varse det gäller inköp av ny maskinutrustning eller hjälp med en total projektering av ett helt nytt bageri hjälper vi er att hitta den bästa lösningen. Inget jobb är för stort eller för litet och våra bageriexperter har all specialkompetens som krävs för att hjälpa er med en lyckad investering

Vad Panea kan hjälpa dig med

Panea kan hjälpa till att utrusta eller utveckla ert butiksbageri på olika sätt.

Vi börjar med att genomlysa era förutsättningar och målbild och tar därefter fram olika förslag på layout med ritningar och utrustning som vi kombinerar med offert.

Vi hjälper sedan till med installation, uppstart och när utrustningen väl har tagits i drift tar vår  serviceavdelning över och hjälper till med tekniska frågor, direktservice eller serviceavtal som vi i så fall skräddarsyr efter den utrustning ni har.

Att skapa ett framgångsrikt butiksbageri

Panea kan mycket mer än att bygga butiksbagerier. Ofta hänger brödavdelningen ihop med försäljningsdiskar och servering och vi har stor erfarenhet av helhetslösningar med inredning, kassalinje och servering för att få ett snyggt och sammanhängande koncept i hela brödavdelningen.

Allt nyckelfärdigt så att ni kan koncentrera er på att sköta den dagliga driften av butiken. Resten sköter vi (om ni vill)

Oavsett om ditt butiksbageri bara ska bestå av en ugn för förjästa produkter eller om det skall vara ett scratchbageri med stora volymer så tar vi fram den bästa lösningen för din butik.

Vi hjälper till med allt från råvaruhantering till leveranskylen och våra servicetekniker finns till förfogande i hela Sverige för att trygga en säker och problemfri drift.

Med Panea har ni alltid en projektledare som tar hand om ert projekt från start till mål.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL DU VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.