Våra tjänster inom

Inredning

Vilka möbler ser du när du drömmer om ditt café eller din restaurang? Hur är belysningen? Vi hjälper dig med det där som är svårt att ta på.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Gästernas upplevelse påverkas av din café- eller restauranginredning

En café- eller restaurangupplevelse börjar långt innan gästen tar sitt första steg i lokalen och slutar långt efter den sista tuggan av efterrätten. I de bästa fallen börjar upplevelsen när gästen längtar till att få komma in till just ditt café eller din restaurang.

För att skapa en tillfredställande upplevelse behöver du tänka på helheten och en av de viktigaste delarna är inredningen. Vi på Panea kan hjälpa dig med din caféinredning eller restauranginredning, oavsett hur just din vision ser ut.

Låt oss ge dig inspiration för caféinredning

När du drömmer om ditt café, vad ser du framför dig? Vilka möbler har du inrett med och hur känns belysningen? Du kanske siktar på att hitta en känsla för ditt café, exempelvis mysigt, hemtrevligt, gulligt eller stilrent och funktionellt. Vi vet att det kan vara svårt att sätta fingret på hur din vision ska se ut i verkligheten, därför står vi till din tjänst för att hjälpa dig med din caféinredning.

Det finns många sätt att få inspiration för caféinredning, från att besöka andra café till att bli inspirerad av orelaterade saker, exempelvis en plats, en film eller en stil.

Caféinredning säljes av flera företag – vi hjälper dig hitta rätt

Det är inte bara din personliga smak som bör bestämma hur inredningen ska se ut. Det gäller att tänka på målgruppen, det är trots allt gästerna som ska älska caféts inredning i första hand. Högkvalitativ caféinredning säljes av olika företag runt om i världen, och med vår hjälp kan du snabbt få tag på inredningen som passar just din vision och din målgrupp.

Med över 30 år i branschen har vi trots allt mycket god kännedom över vem som säljer vad.

Inredning till restaurang är minst lika viktigt som mat och kundservice

En restaurang lever på sitt varumärke och rykte. För att skapa ett bra rykte och ett starkt varumärke bör alla delar av verksamheten jobba åt samma mål, vilket kan vara att skapa en minnesvärd och positiv restaurangupplevelse. Detta stärker både varumärket och ryktet, vilket i sin tur leder till fler restauranggäster. Din restauranginredning är en del av det som skapar stämningen i restaurangen, och på många sätt bestämmer den även gästernas förväntningar och hur de upplevde besöket. Passande inredning till restaurang kan vara pricken över i:et för en restaurangupplevelse, speciellt i kombination med god mat och bra service. Genom konceptutveckling för restaurang kan vi hjälpa dig att få alla delar i verksamheten att jobba åt samma håll, från inredningen till menyn, kundservicen och alla andra viktiga delar.

Välplanerad restauranginredning till kök och golv

En välplanerad restauranginredning passar inte bara målgruppens smak, den är även praktisk för personalen och gör det lätt att bedriva verksamheten. Ett bra exempel på smart inredning i en restaurang är att inte sätta bord alltför nära varandra eftersom det kan bli svårt för servitörer att ta sig till och från borden med tallrikar. Även inredningen i köket påverkar kundernas upplevelse. Ett ogenomtänkt kök kan leda till att gästerna får vänta på sin mat alltför länge plus att det blir extra stressigt för kockarna. Att planera restauranginredning i kök är en förutsättning för att klara av större belastning, exempelvis en fullsatt restaurang.

Oavsett om du behöver hjälp med inredning till restaurang eller till café kan vi hjälpa dig. Det spelar ingen roll hur långt du har kommit i processen, vi kan bistå med råd i alla led.

Titta gärna på några olika projekt i vår broschyr!

Ladda ner broschyren här

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Den bästa inredningen till ett café är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig skapa den miljö som eftersträvas.

Rätt restauranginredningen är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång och sprider ett gott rykte om din restaurang till sina vänner och bekanta. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig att skapa den miljö som eftersträvas.

VILL DU VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.