Entreprenad

Skräddarsydda helhetslösningar

Med din vision för ögonen sköter vi den dagliga projektledningen. Du fokuserar på de stora perspektiven, så ser vi till att lyset fungerar.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Vi håller i trådarna när du vill öppna en restaurang

Planerar du att öppna restaurang? Med utgång från din vision tar vi hand om den dagliga projektledningen för att förverkliga dina drömmar och målbild. Vi tar hand om alla de praktiska detaljerna och låter dig fokusera på de stora perspektiven. När du ska öppna restaurang tar vi hand om alla detaljer, stora som små. Det enda du egentligen behöver göra är att beskriva din vision och berätta vad det är du vill åstadkomma, så tar vi hand om resten.

Oavsett hur storslagen eller komplex din vision må vara så ser vi till att den förverkligas genom vår tjänst: totalentreprenad. Totalentreprenad är synonymt med “skräddarsydda helhetslösningar” som alltså innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

När du jobbar med Panea för att öppna restaurang kan du räkna med ett tätt samarbete där du alltid har full kontroll och översikt över projektet. Det är ju trots allt din vision vi förverkligar. Men du kanske inte måste vara med och dra åt minsta lilla skruv när vi ska bygga en restaurang tillsammans. Luta dig istället tillbaka och fokusera det du kan bäst och låt våra proffsiga hantverkare göra sitt.
Vi ser till att alla hantverkare, leverantörer och montörer besitter den nödvändiga kompetensen och alltid finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi håller koll på tidsplanen, säkrar kvalitén, tar hand om byggmöten, stämmer av mot budget och styr arbetet på plats. Ett grundligt arbete i det här ledet för att öppna restaurang sparar tid, energi och i slutändan även pengar. Vi ser till så att du är förberedd och kan se fram emot öppningsdagen av din restaurang med lugn.

Här är några saker du slipper tänka på när du jobbar med oss:

 • Projektledning
 • Bygghandlingar
 • Koordinering
 • Tidsplan
 • Budget

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att du undviker alla fallgropar. Vi hjälper dig exempelvis att söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs.

Genom projekteringen ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det.

När det är dags att börja bygga är det byggledningen som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera i harmoni med varandra.

Låt oss bygga restaurangköket åt dig

Restaurangens hjärta är köket och det finns mängder av saker och detaljer att tänka på. Du behöver göra allt från att installera fettavskiljare och installera ventilation till att bygga ett restaurangkök som uppfyller alla krav som ställs från olika myndigheter. Dessutom behöver köket vara designat på ett sådant sätt som kökspersonalen trivs i och kan arbeta effektivt inom. Att bygga ett väldesignat restaurangkök med en logisk och smart utformning som fungerar effektivt är en konst – något som vi på Panea sakta men säkert förädlat under årens lopp. Vi ser inte enbart till att installera rätt restaurangmaskiner åt dig, vi kan även hjälpa till med de mer abstrakta delarna och momenten när du ska öppna restaurang, till exempel nämligen restaurangens inredning.

Vi kan bygga restauranginredning som passar din vision

Innan vi sätter igång med ett projekt har vi ett långt samtal där vi pratar om din vision, hur du vill att din verksamhet ska se ut och vilka som är målgruppen. Genom denna konceptutveckling skapar vi en målbild som vi använder oss av när vi ska bygga restauranginredningen. Tanken är att allt, från belysning och planlösning till möblerna, tapeterna och mattorna på golvet ska förstärka och förverkliga denna målbild. Att bygga restauranginredning kräver fingertoppskänsla, något som vi med vår långa erfarenhet kan bidra med. Allt du behöver för att förverkliga din dröm om att öppna egen restaurang – det kan vi hjälpa dig med.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill du veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / Hotell

  VÅRA CASE
  Wilmas Café

  Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow