Våra tjänster inom

Konditori & bageri

Oavsett om ni skall köpa bageri- och konditorimaskiner, bygga nytt eller renovera bageri eller konditori kan vi hjälpa er hitta rätt lösning för er. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter era behov, båda vad gäller rådgivning, projektering, val av rätt utrustning, installation, uppstart, service och finansiering.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Konditori & bageri

Vi arbetar med exklusiva utvalda leverantörer från hela världen för att just ni ska få den allra bästa utrustningen till ert bageri och konditori. Vi hjälpa er alltid att välja den utrustning som lämpar sig bäst för just ditt bageri. Vare sig ni driver ett mindre kvartersbageri eller ett större leveransbageri.

Våra projektledare har stor erfarenhet och kunskap vilket gör att de kan hjälpa er med allt ni önskar, från planering, ritningar, val av utrustning, finansiering till installation. När installation är färdig och verksamheten har startats upp tar vår  serviceorganisation hand om all efterservice ni kan komma att behöva för att ni ska kunna känna er trygg med ert val.

På det viset kan ni koncentrera er på det ni gör bäst, producera och sälja.

Gå vidare in på vår hemsida för att se ett urval av den utrustning vi tillhandahåller eller kontakta din närmaste Panea säljare för mer hjälp. Inget jobb är för litet eller för stort för oss.

Att välja rätt utrustning är nyckeln till ett framgångsrikt koncept

Med över 40 års erfarenhet av branschen har vi genom åren hjälpt många företag att växa och bli framgångsrika och vi vet vad som krävs för en lyckad investering. Vare sig ni driver ett industribageri, leveransbageri, butiksbageri eller ett mindre café så erbjuder vi bageri- och konditorimaskiner och lösningar specialanpassade för ert företag.

Vi vill en partner och bollplank till våra kunder och genom att hjälpa till med rätt lösningar och utrustning vill vi kunna växa tillsammans. För oss är ingen investering för liten eller för stor. Oavsett om ni önskar beställa en liten vispmaskin, beställa samtliga maskiner till ert bageri och konditori eller hjälpa till med projektering av ett helt nytt leveransbageri med både butik och servering.

Kontakta din närmaste Panea säljare så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just dig.

Bageri- och konditoriutrustning är bara en del av framgångsreceptet

För att lyckas med din satsning kommer du att behöva mer än bara hjälp med att välja rätt bageri- och konditorimaskiner, även om dessa naturligtvis också behövs. Det är minst lika viktigt att de andra delarna av verksamheten fungerar väl. Arbetsschema, rutiner, kvällsförberedelser inför morgonpasset, beställningar och mottagning av leveranser. Detta är några av de saker som inte tillhör din bageri- och konditoriutrustning men som också behöver finnas på plats.

Att driva ett företag idag är tufft, oavsett om du vill driva ett bageri, konditori, café eller en restaurang. Du är trots allt sällan ensam om att driva ett liknande företag i din stad, ibland inte ens i ditt område.

Det finns många saker du kan göra för att klara dig i dagens hårt konkurrensutsatta marknad, från att profilera din målgrupp till att utveckla ett vinnande koncept och hitta bra finansieringslösningar till din satsning.

Vi vet vad som krävs för att lyckas, oavsett om du vill starta ett mysigt café, ett leveransbageri eller ett konditori som specialiserar sig på att baka sötsaker. Oavsett om du vill ha hjälp med inköpet av bageri- och konditorimaskiner eller vill ha hjälp att styra upp verksamheten finns vi nära tillhands.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL DU VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.