Bageri

Leveransbageri

Gå raka vägen från degblandare till lastbilsflak. Eller, så rak som möjligt åtminstone.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Mycket effektiva leveransbagerier i Stockholm

Att kunna förse en mängd olika kunder med ett varierat sortiment av god kvalitét ställer höga krav på produktion såväl som logistik. När vi talar om leveransbagerier i Stockholm eller på annan ort i Sverige pratar vi alltså om högeffektiva, flexibla bagerier, och inte så mycket om rödrutiga dukar och hemmagjord saft. Panea erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för leveransbagerier i Stockholm eller på annan ort i Sverige där vi antingen kan hjälpa dig genom hela processen från start till mål, eller enskilda projekt för att effektivisera en speciell del av din befintliga verksamhet.

Vi ser till att få allt på plats och att din personal är utbildad och besitter den kompetens som krävs i denna fartfyllda bransch. Panea har mångårig erfarenhet av att utveckla leveransbagerier med en tjock portfölj av referenser i bagaget. Vi vet hur du på bästa sätt kan stärka och förbättra produktionskedjan för ditt leveransbageri.

Vad Panea kan hjälpa dig med

 • Konceptutveckling
 • Projektledning
 • Bygghandlingar
 • Koordinering
 • Tidsplan
 • Budget
 • Maskininköp
 • … och mycket mer

Skapa ett framgångsrikt leveransbageri med Panea

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom restaurang- och caféutveckling och hjälper dig att uppnå framgång genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Oavsett om du bedriver ett leveransbageri i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige, om du främst levererar bröd eller bakverk eller om du jobbar mot livsmedelsbutiker, kommuner, caféer eller landsting – så har vi lösningen för dig.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL DU VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.