Bageri

Leveransbageri

Gå raka vägen från degblandare till lastbilsflak. Eller, så rak som möjligt åtminstone.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Mycket effektiva leveransbagerier i Stockholm

Att kunna förse en mängd olika kunder med ett varierat sortiment av god kvalitét ställer höga krav på produktion såväl som logistik. När vi talar om leveransbagerier i Stockholm eller på annan ort i Sverige pratar vi alltså om högeffektiva, flexibla bagerier, och inte så mycket om rödrutiga dukar och hemmagjord saft. Panea erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för leveransbagerier i Stockholm eller på annan ort i Sverige där vi antingen kan hjälpa er genom hela processen från start till mål, eller enskilda projekt för att effektivisera en speciell del av er befintliga verksamhet.

Vi ser till att få allt på plats och att er personal är utbildad och besitter den kompetens som krävs i denna fartfyllda bransch. Panea har mångårig erfarenhet av att utveckla leveransbagerier med en tjock portfölj av referenser i bagaget. Vi vet hur ni på bästa sätt kan stärka och förbättra produktionskedjan för ert leveransbageri.

Brödlimpor längst med svarta pelare i ett Leveransbageri i Stockholm | Panea

Ett axplock av vad vi kan hjälpa er med

  • Konceptutveckling
  • Projektledning
  • Bygghandlingar
  • Koordinering
  • Tidsplan
  • Budget
  • Maskininköp

Skapa ett framgångsrikt leveransbageri med Panea

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom restaurang- och caféutveckling och hjälper er att uppnå framgång genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Oavsett om ni bedriver ett leveransbageri i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige, om ni främst levererar bröd eller bakverk eller om ni jobbar mot livsmedelsbutiker, kommuner, caféer eller landsting – så har vi lösningen för er.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


    För mer information om Planering & Projektering, kontakta

    Bageri

    CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

    VÅRA CASE
    Konditori Cecil

    Konditori Cecil har funnits i Vetlanda sedan 1926 och är ett klassiskt café som erbjuder ett traditionellt och brett sortiment för alla smaker. Cecil’s ligger i perfekt läge när du strosar runt bland butikerna i centrum och behöver en skön paus i trivsam miljö. Hos oss finns dagens lunch och allt gott du kan tänka dig för en härlig fika.

    VÅRA CASE
    Granero Bakery

    I mitten av augusti slogs äntligen dörrarna upp till nya Granero Bakery beläget i det gamla gasverkets tidigare lokaler i Norra Djurgårdsstaden i Stockholm. De gamla tegelbyggnaderna har renoverats och inretts minutiöst på ett smakfullt sätt och snart kommer även restaurangen att öppna.

    VÅRA CASE
    Stora Bageriet

    Anrika Kronobageriet som det hette när det grundades var belägget på Sibyllagatan i Nordens äldsta industribyggnad. Där bakades upp till 60 000 bröd om dagen när bageriet var aktivt. När verksamheten lades ner 1958 hade man bakat bröd här i över 300 år.