Restaurang

Restaurangutrustning

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Restaurangutrustning av hög kvalitet

Paneas erbjuder ett brett utbud av restaurangmaskiner och restaurangutrustning av hög kvalitet för alla typer av restauranger och kök (storkök, storkök, m.m.). Vi samarbetar med ett flertal både svenska och utländska tillverkare med erkänt god kvalitet för alla sorters restaurangmaskiner. Vi hjälper dig att hitta rätt restaurangutrustning och restaurangmaskiner för dina behov.

Köket är hjärtat av restauranger och caféer, och i många fall även hotell. För att kunna laga god mat av hög kvalitet behövs det pålitliga maskiner och utrustning som underlättar och förenklar köksarbete.

I våra leveranser finns såväl rostfri kylutrustning till kök-, bar- och serveringsdiskar som varma köksserier och ugnar, men även diskmaskiner och rostfria bänkar. Vi är väl förtrogna med alla typer av restaurangutrustning och vi levererar och installerar över hela landet.

Restaurangmaskintyper

Hos Panea kan du köpa följande köksutrustning för restaurang:

 • Ugnar
 • Spiraler
 • Kyljäsar
 • Kyl och frys
 • Mätutrustning
 • Diskutrustning
 • Bageriutrustning
 • Produktionslinjer
 • Konditorimaskiner
 • Automation – plåthantering
 • Degblandare/Vispmaskiner
 • Råvaruhanteringsutrustning

Utforska hela vårt utbud av restaurangtillbehör och köksutrustning.

Saker att tänka på när du ska köpa restaurangutrustning

Innan du köper restaurangmaskiner bör du:

 • Alltid kolla upp om att du har rätt elektriska vägguttag och att du har en kraftstation som kan försörja energibehoven av maskinerna
 • Alltid mäta utrymmet där maskinen ska sitta för att se till så att dimensionerna matchar produktens mått

Du bör alltid utgå från ditt restaurangkoncept för att identifiera vilka maskiner och utrustning du behöver. Ställ dig frågorna:

 • Vilka maskiner och vad för utrustning behöver du för att kunna tillaga alla rätter på menyn?
 • Hur många maskiner och annan utrustning behöver du för att bemöta antalet gäster?
 • Vad är din vision? Vad behövs för att du ska kunna nå den?

Köp restaurangutrustning till din restaurang

Panea erbjuder ett helhetskoncept som inbegriper design, byggledning, byggnation och installation av restaurangmaskiner och restaurangutrustning i bar och kök. Vi är med dig hela vägen från start till mål med att skapa ett kök enligt dina behov och din vision. Till detta kan vi även hjälpa till med finansiering, vilket underlättar vid uppstart och för att upprätthålla kvalitetskraven på den restaurangutrustning som behövs.

Vårt mål är att etablera Sveriges bästa restauranger, hotell och caféer och hjälpa dem nå långvarig framgång. Med våra skräddarsydda helhetslösningar för köksutrustning till restaurang ser vi till att du får rätt utrustning på plats för dina behov och förutsättningar, alltid inom din budget. Vi har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt för alla typer av och specialkompetens inom ett flertal olika områden.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL DU VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.