SÄKERSTÄLL ER PRODUKTION

Service och Support för café- och restaurangmaskiner

Snabb support för café och restaurangmaskiner – Från Ystad till Kiruna. Minimera driftstopp och säkerställ att alla dina maskiner och annan utrustning är i toppskick 24/7, året om.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Snabb support och service – Från Ystad till Kiruna

Att driva ett bageri, café eller restaurang är alltid svårt. Brödet skall alltid vara framme i tid och maten ska stå på bordet. Marginalerna är små och ett driftstopp kan få förödande konsekvenser. Regelbunden service av dina restaurangmaskiner och caféutrustning är ett måste för att säkerställa driften.

För oss på Panea är det lika viktigt att ha en bra efterservice som det är att sälja bra utrustning.

När du köper utrustning av oss har du alltid tillgång till vårt serviceteam som hjälper dig med service reservdelar och teknisk support för café- och restaurangmaskiner.

Våra egna servicetekniker utgår från Stockholm och Borås och kan resa över hela landet. Vi samarbetar också med ett rikstäckande nät av lokala servicefirmor som snabbt och till mindre kostnad kan hjälpa dig med problemlösning och lokalservice för service och support för café- och restaurangmaskiner.

Kontaktuppgifter Panea Service

 • Service och reservdelar södra och västra Sverige

Vårt erfarna serviceteam hjälper dig med teknisk rådgivning och service i hela landet

Paneas team står till tjänst, när som helst, var som helst, när du är i behov av service och support för dina café- och restaurangmaskiner. Vi tar begreppet “service” till en helt ny nivå där vi säkerställer att din utrustning och dina maskiner underhålls och fortsätter att prestera på topp för att minimera risken för driftstopp.

Våra servicetekniker är experter på samtliga café- och restaurangmaskiner du hittar i vårt breda utbud. Säkerställ prestanda och god drift med support och service för dina restaurangmaskiner och cafémaskiner med Panea, från installation och ändra fram tills slutet av varje produkts livscykel.

Det är enkelt att nå vår support för café, restauranger och bagerier

Vi vet hur viktigt det är att problem som orsakar driftstopp blir lösta så snabbt som möjligt. Oavsett om du har problem med caféinredning, maskinerna i köket eller något helt annat står vi redo att hjälpa till. Allt du behöver göra är att höra av dig till oss. Vår servicetelefon är öppen under kontorstid. Utanför kontorstid kan ärenden talas in på vår Meddelandeservice.

Våra serviceansvariga, Leif Jansson (Mälardalen & Norr) och Filip Segerberg (Göteborg & Syd), samordnar all service. Genom vårt samarbete med välrenommerade serviceföretag i hela Sverige kan vi ge dig snabb service på plats.

 • Service och reservdelar södra och västra Sverige

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, café utrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill du veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  VÅRA CASE
  Wilmas Café

  Familjeägda Wilmas café hittar ni i en gammal tobaksaffär i Uppsala. Lokalen är unikt inredd med en touch av båda mysigt, modernt, rustik och skandinaviskt. Ett av önskemålen från kund var att få in så många sittytor som möjligt samt ha en försäljningsyta som skulle vara integrerad med övrig miljö.

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow