Strategisk planering

Planering & projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR DIG

Strategisk utveckling och planering för företag inom Restaurang & Café

Vill du renovera en lokal, bygga en restaurang eller förändra den nuvarande inredningen helt och hållet? Då har du kommit rätt.
Restaurang- och cafébranschen präglas av stor konkurrens och snabba trender som ständigt utmanar en att hitta nya och effektiva sätt locka in nya kunder,såväl som få dem att bli stamkund. Panea är ett av Sveriges ledande företag inom strategisk företagsutveckling och planering inom restaurang- och cafébranschen och kan hjälpa dig bli mer framgångsrik genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Vi erbjuder strategisk utveckling och planering där vi hjälper dig före, under och efter hela byggprojektet. Vi skräddarsyr en lösning efter dina behov som säkerställer att resultatet blir så bra som möjligt och uppfyller din vision och förväntningar.

Strategisk planering för dig som vill öppna ett café

En förändring börjar långt innan den första hantverkaren anländer till arbetsplatsen. I ett tidigt skede behöver en plan fastställas för den strategiska utvecklingen och för vad du vill göra samt varför du vill göra det. Strategisk planering för café är ett bra exempel på något vi kan göra åt dig redan innan byggandet påbörjas.
Strategisk planering för café innebär att vi hjälper dig fastställa och gå igenom de viktiga momenten och detaljer som behöver finnas på plats innan byggprojektet kör igång. Tillsammans sätter vi oss ned och går igenom frågor för den strategiska utvecklingen som berör projektet och det resultat du vill uppnå. På så sätt kan vi ta reda på förutsättningarna och möjligheterna redan innan vi sätter igång.

Byggledning och projektering för ditt café

Byggledning och projektering är nästa steg. Efter att vi har förstått din vision ser vi till att förverkliga den. Det är här vår stora erfarenhet kommer väl till hands. Med över 30 års erfarenhet av strategisk utveckling vet vi precis vad som krävs för att du ska kunna öppna ett café utefter dina önskemål. Vi säkerställer att rätt folk alltid finns på rätt plats och i rätt tid, allt från arkitekter och hantverkare till projektledare, leverantörer, montörer och alla andra som behövs för att genomföra ett framgångsrikt projekt.

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att du undviker alla fallgropar. Vi hjälper dig exempelvis att söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs.

Genom projekteringen ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det.

När det är dags att börja bygga är det byggledningen som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera i harmoni med varandra.

Strategisk planering för dig som vill öppna en restaurang

Den strategiska utvecklingen och planeringen för en restaurang skiljer sig en del från att planera ett café eller annan verksamhet, även om det naturligtvis finns en hel del likheter också. Du behöver fortfarande ansöka om olika tillstånd innan du påbörjar byggandet, samt se till att vissa viktiga delar finns i lokalen. Men för en restaurang finns det oftast betydligt högre krav när det kommer till restaurangmaskiner jämfört med utrustningen som krävs för att driva ett café. Vi står redo att hjälpa till med strategisk planering för din restaurang, vilket innebär att vi bland annat hjälper dig med konceptutveckling så att vi kan kartlägga hur vi uppnår just din vision.

Byggledning och projektering för din restaurang

På samma sätt som vi kan ta hand om allt för en cafésatsning kan vi även finnas till hands när du ska starta en restaurang. Byggledning och projektering för restaurang innebär att vi kan se till allt blir gjort på rätt sätt redan från start. När du sedan ska öppna din restaurang är allt redo för att komma igång, från dina nya bagerimaskiner för att kunna erbjuda nybakat bröd till kassasystem, inredning och alla andra stora och små detaljer.
Vi kan naturligtvis ta hand om mer än bara restaurang- eller cafésatsningar. Hör bara av dig till oss och berätta om dina högt flygande planer så kan vi berätta hur du förverkligar dessa på bästa sätt.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Du behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver du hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver du investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill du starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper dig med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ditt projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när du ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill du veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / Hotell

  VÅRA CASE
  Cane Rum Society

  Upplev en unik och avancerad inredning hos Cane Rum Society framtagen av Panea i samarbete med Gringo Designbyrå. För att uppfylla denna vision har vi tillverkat allt från barer, smidesdetaljer och soffor till en unik skjutdörrslösning med upplysta romflaskor.

  VÅRA CASE
  The Sparrow

  VÅRA CASE
  Fazer Gateau

  Panea hjälpte till att projektera, installera ny utrustning, flytta befintliga ugnar och linjer, uppstart, utbildning och igångkörning. Det var ett spännande projekt och att färdigställa allt på pressade tider mitt i Coronapandemin var en utmaning.