VÅRA TJÄNSTER INOM

Bagerimaskiner

Vare sig ni skall bygga nytt eller bygga om befintligt bageri eller bara investera i en ny bagerimaskin kan vi hjälpa er med allt från rådgivning, projektering, val av rätt utrustning, installation, uppstart, service och finansiering. Vi är experter på att skräddarsy lösningar för bageriverksamheter.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Att välja rätt utrustning till bageri

Rätt bagerimaskiner och utrustning är nyckeln till att lönsamt kunna driva ett bageri eller konditori.

Vi arbetar med noga utvalda leverantörer av bagerimaskiner från hela världen. Det gör att vi alltid kan hjälpa er att välja den utrustning som lämpar sig bäst för ert bageri vare sig det är ett mindre kvartersbageri eller ett större leveransbageri. Våra projektledare har stor erfarenhet och kunskap och hjälper er med de steg ni önskar, t.ex. planering, ritningar, val av bagerimaskiner och utrustning, finansiering och installation. Efter installation och uppstart tar vår egen serviceorganisation hand om all efterservice ni behöver för att ni ska kunna känna er trygga med era val. På det viset kan ni koncentrera er på det ni gör bäst: producera och sälja.

Nybakat bröd framför Revent bagerimaskin | Panea

Rätt bagerimaskiner och utrustning är nyckeln till ett framgångsrikt koncept

Med över 40 års erfarenhet av branschen har vi genom åren hjälpt många bagerier att växa och bli framgångsrika och vi vet vad som krävs för en lyckad investering. Vare sig ni driver ett industribageri, leveransbageri, butiksbageri eller ett mindre café så har vi specialanpassade lösningar, bagerimaskiner och utrustning för just ert företag. Vi har en mängd olika bagerimaskiner till salu. Det går lika bra att beställa en liten vispmaskin som att be oss hjälpa till med att projektera ett helt nytt leveransbageri med både butik och servering. Vår affärsidé är att vara en partner och bollplank till våra kunder och genom att hjälpa till med rätt lösningar och utrustning vill vi kunna växa tillsammans. Ingen investering är för liten eller för stor för oss. Kontakta er närmaste Panea säljare så berättar vi mer om våra bagerimaskiner till salu och hur vi kan hjälpa er verksamhet

Vi hjälper er att hitta rätt bagerimaskiner för er verksamhet

Vi har marknadens största urval av bagerimaskiner till salu och hjälper er hitta just den utrustningen som passar er verksamhet allra bäst. Hos oss får ni bagerimaskiner och utrustning till rätt pris och beroende på de krav och önskemål ni har. Har ni ett mindre bageri där det produceras några timmar varje dag räcker det oftare med enklare utrustning än om ni har ett leveransbageri där tillverkningen sker dygnet runt. Oavsett vilka bagerimaskiner ni letar efter kan ni hitta de hos oss.

Vi erbjuder mycket mer än att bara projektera och utrustning. Vi vill var ett bollplank och en partner som hjälper ert företag att växa långsiktigt. Hos oss får ni alltid en kontaktperson som känner igen er och ert bageri för att kunna ge bästa möjliga hjälp när det behövs. Vår serviceavdelning alltid redo att ge er snabb service vart än i landet ert bageriet ligger. Vår målsättning är att alltid ha viktiga reservdelar i lager och kunskap om den utrustning vi säljer så att vi kan nå er med service eller reservdelar inom 24 timmar. Vi hjälper er att skräddarsy en lösning som passar just ert bageri. Kontakta oss idag.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Vilka bagerimaskiner som behöves i ett bageri är starkt beroende av vilken typ av produkter som skall produceras, och givetvis också vilken kapacitet som önskas. Som grundregel behöves degblandare, ugn, jässkåp, degdelare och kavlingsmaskin som grundutrustning för att kunna baka de vanligaste bröd och kaffebrödssorterna. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig med vilka maskiner du behöver för just ditt bageri.

Kontakta oss för prisuppgifter för olika bagerimaskiner och utrustning. Vi har bagerimaskiner till salu för flera olika fabrikat och modeller i olika prisklasser och utföranden.

Med varje bagerimaskin följer en bruksanvisning med information om rengöring och underhåll. Följ dessa rekommendationer och upprätta en checklista över bagerimaskinernas rengöringsbehov; daglig; veckovis och månadsvis. På så vis ökar du maskinernas livslängd. Underhållna och rengjorda maskiner orsakar inte heller några anmärkningar vid inspektion från myndigheters hälso- och livsmedelsenheter.

Vi erbjuder ett komplett sortiment av bagerimaskiner och utrustning för alla storlekar av bagerier. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill ni veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i dina kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.