BAGERI

Butiksbageri – Med rätt lösning blir det butikens flaggskepp

Med över 40 års erfarenhet i branschen har vi stor erfarenhet av att utrusta, planera och projektera butiksbagerier så att det blir en välanpassad och lönsam del av butiken. Vare sig ni vill öka lönsamheten och kapaciteten i ert befintliga butiksbageri eller ha hjälp med att planera och utrusta ett helt nytt bageri kan vi hjälpa er. Inget jobb är för stort eller för litet och vi har den specialkompetens som krävs för en lyckad investering.

Därför ska ni kontakta Panea när ni vill utveckla ert butiksbageri

 1. Anpassade helhetslösningar: Hos oss får ni tillgång till allt ni behöver – Med utgångspunkt i era önskemål och förutsättningar hjälper vi er att ta fram ett helhetsförslag med rätt anpassad utrustning och ritningsunderlag för att kunna få ett så lönsamt och effektivt bageri som är möjligt. Vi är mer än bara en leverantör; vi är er partner i bageriverksamheten som hjälper er att hitta bästa möjliga lösningar.
 2. Effektivitet och lönsamhetsoptimering: Behöver ni utveckla ert befintliga bageri med nya maskiner och utrustning för att öka kapaciteten och lönsamheten hjälper vi er att hitta rätt. Med över 40 leverantörer av maskiner och utrustning kan vi alltid hitta den mest lämpade utrustningen för ert speciella bageri.
 3. Projektledare med stor erfarenhet: Våra projektledare och säljare har alla en lång och gedigen erfarenhet av hur olika typer av butiksbagerier fungerar och vi bollar gärna idéer och lösningar med er för att hitta rätt val av maskiner och utrustning.
 4. Personlig support/Serviceavtal: Genom att teckna ett serviceavtal får ni en personlig servicetekniker och regelbundna besök som säkerställer driftsäkerheten. Skulle ni i alla fall behöva råd eller stöd så är det bara att ringa oss för personlig service.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök där vi tillsammans kan utforska de möjligheter som finns för ert butiksbageri.

Ett smakprov på vårt utbud av butiksbageriutrustning

Vi har ett stort och ständigt uppdaterat utbud av butiksbageriutrustning. Några av våra mest

efterfrågade och uppskattade maskiner är bl.a:

 • Paneotraden: Ett system som hjälper er att på ett enkelt och effektivt sätt kunna tillverka Levain och surdegsbröd med jämn och hög kvalitet.
 • One serien Revent ugnar: Specialutvecklade bageriugnar med fantastiska bakegenskaper och vacker design med skjutdörr som gör att de kan placeras på en liten yta samtidigt som de blir en ögonfångare i bageriet.
 • Glassmaskiner: Kostnadseffektiv utrustning för att producera all typ av glass från Gelato till sorbet och mjukglass. Vi har olika paketlösningar beroende på era behov och förutsättningar
 • Mjöldammsutsug: Smarta system för att rena luften från mjöldamm för att skapa en hälsosam arbetsmiljö.
 • Smarta enkla vågsystem och silolösningar: Underlättar och effektiviserar all
 • dosering och uppvägning med spårbarhet och kvalitetskontroll.
 • Speciallösningar för Konditoriavdelningen

Vi har en mängd olika butiksbagerianpassade specialmaskiner för t.ex. kräm och kolakokning, choklad temperering, praliner, grädde, gelé etc.

 • Övriga maskiner och utrustning Hos oss finner ni all övrig utrustning som kan behövas i ett butiksbageri, Ex. Brödlinjer, bullrivare, degblandare, visp och kavlingsmaskiner. Kyl, frys, diskutrustning, specialbyggda bakbord m.m. Besök gärna vår sida om maskiner och utrustning för mer information.

Vi hjälper er att planera ett helt nytt butiksbageri

Vi börjar med att tillsammans undersöka era unika behov och mål för att kunna skräddarsy en perfekt lösning för just ert butiksbageri. Vi tar fram detaljerade ritningsförslag med allt från layoutdesign till utrustningsval och anslutningar, och presenterar allt i en genomtänkt offert, speciellt utformad för er. Vi tar sedan hand om installation, uppstart och utbildning av personal

Vi kan mycket mer än att bygga butiksbagerier och erbjuda de bästa tillverkarna av bageriutrustning och bagerimaskiner. Ofta hänger brödavdelningen ihop med försäljningsdiskar och servering och vi har stor erfarenhet av helhetslösningar med industribageri, inredning, kassalinje och servering för att få ett sammanhängande koncept i hela brödavdelningen. Vi hjälper er med det praktiska, så att ni kan koncentrera er på att sköta den dagliga driften av butiken.

Service och reservdelar

Vår serviceavdelning står alltid redo att bistå er med sin tekniska expertis och personlig support; och vi kan även teckna skräddarsydda serviceavtal. Vår ambition är att säkerställa en problemfri drift och att vara en pålitlig partner som ni alltid kan räkna med.

Kontakta oss idag

Är ni redo att ta ert butiksbageri till nästa nivå? Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och förutsättningslös konsultation. Låt oss tillsammans skapa en framgångsrik framtid för ert bageri!

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.