BAGERI

Butiksbageri Utrustning

Skapa ett butiksbageri med rätt utrustning som samspelar med butikens förutsättningar och övriga utbud. Vi hjälper er med allt inom planering, inköp och installation.

Butiksbageri – Med rätt lösning blir det butikens flaggskepp

Fler och fler kunder förväntar sig färskt bröd när som helst på dagen. Vi vet att de flesta butiker har olika förutsättningar beroende på geografiskt läge, tillgänglig yta eller kundkrets. Ett butiksbageri väljer att lyfta fram konditoriet medan en annan vill fokusera på stenugnsbakad Levain. En tredje butik vill ha fram stora volymer av limpor och korvbröd. Oavsett inriktning så hjälper vi er att hitta den bästa lösningen för er butik från de bästa tillverkarna av butiksbageriutrustning.

Över 40 års erfarenhet i branschen och har gett oss stor erfarenhet av att utrusta, planera och projektera butiksbageri med utrustning så att det blir en lönsam del av butiken. Vare sig det gäller inköp av ny utrustning till butiksbageri eller hjälp med en total projektering av ett helt nytt konditori & bageri hjälper vi er att hitta den bästa lösningen. Inget jobb är för stort eller för litet och våra bageriexperter har all specialkompetens som krävs för att hjälpa er med en lyckad investering från de bästa tillverkarna av bageriutrustning.

Köksmaskiner och kylskåp inuti köket i ett butiksbageri | Bageri- och konditoriutrustning | Panea

Vi hjälper er med bagerimaskiner

Panea kan hjälpa till att utrusta eller utveckla ert butiksbageri på olika sätt. Vi börjar med att genomlysa era förutsättningar och målbild och tar därefter fram olika förslag på layout med ritningar och butiksbageriutrustning som vi kombinerar med offert. Vi hjälper sedan till med inköp av utrustning från de bästa tillverkarna av bagerimaskiner samt installation, uppstart. När utrustningen väl har tagits i drift tar vår serviceavdelning över och hjälper till med tekniska frågor, direktservice eller serviceavtal som vi i så fall skräddarsyr efter den utrustning ni har.

Vi inleder processen genom att noggrant analysera era förutsättningar och önskemål. Vi tar hänsyn till er butik och ritar upp olika förslag som inkluderar ritningar och butiksbageriutrustning. Därefter hjälper vi er att köpa in utrustningen från de bästa tillverkarna av maskiner för butiksbageri. Vi har etablerade samarbeten med pålitliga leverantörer för att säkerställa hög kvalitet och pålitlighet.

Vår expertis sträcker sig också till installation och uppstart av den nya utrustningen. Vi ser till att allt installeras på rätt sätt och att ni är redo att börja använda er nya utrustning effektivt.
När utrustningen väl är i drift tar vår dedikerade serviceavdelning över. Vi finns alltid tillgängliga för att besvara tekniska frågor och ge direkt support vid behov. Vi kan även erbjuda skräddarsydda serviceavtal som passar er specifika utrustning. Vårt mål är att säkerställa att ert butiksbageri fungerar smidigt och att ni har en pålitlig partner att vända er till vid eventuella problem.

Med vår hjälp kan ni vara säkra på att ert butiksbageri får bästa möjliga maskiner och den support ni behöver för att driva ert butiksbageri framgångsrikt. Vi är dedikerade till att hjälpa er att uppnå era mål och skapa en framgångsrik verksamhet.

Att skapa ett framgångsrikt butiksbageri

Vi kan mycket mer än att bygga butiksbagerier och erbjuda de bästa tillverkarna av bageriutrustning och bagerimaskiner. Ofta hänger brödavdelningen ihop med försäljningsdiskar och servering och vi har stor erfarenhet av helhetslösningar med industribageri, inredning, kassalinje och servering för att få ett sammanhängande koncept i hela brödavdelningen. Vi hjälper er med det praktiska, så att ni kan koncentrera er på att sköta den dagliga driften av butiken.

Oavsett om ert butiksbageri bara ska bestå av en ugn för förjästa produkter eller om det skall vara ett scratchbageri med stora volymer så tar vi fram den bästa lösningen för er butik. Vi hjälper till med allt från råvaruhantering till leveranskylen och våra servicetekniker finns till förfogande i hela Sverige för att trygga en säker och problemfri drift. Med oss har ni alltid en projektledare som tar hand om ert projekt från start till mål.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.

  VÅRA CASE
  RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

  På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

  VÅRA CASE
  Bakfickan Magnus Johansson

  "I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.