ENTREPRENAD

Öppna egen restaurang

När ni ska öppna restaurang så sköter vi den dagliga projektledningen med ni fokuserar på de stora perspektiven. Vi till att det praktiska och tekniska fungerar.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Vi håller i trådarna när ni vill öppna en restaurang

Planerar ni att öppna restaurang? Med utgång från er vision tar vi hand om den dagliga projektledningen för att förverkliga era drömmar och målbild. Vi tar hand om alla de praktiska detaljerna och låter er fokusera på de stora perspektiven. När ni ska öppna restaurang tar vi hand om alla detaljer, stora som små. Det enda ni egentligen behöver göra är att beskriva er vision och berätta vad det är ni vill åstadkomma, så tar vi hand om resten.

Oavsett hur storslagen eller komplex er vision må vara så ser vi till att den förverkligas genom vår tjänst: totalentreprenad. Totalentreprenad är synonymt med “skräddarsydda helhetslösningar” som alltså innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats

När ni jobbar med oss för att öppna restaurang kan ni räkna med ett tätt samarbete där ni alltid har full kontroll och översikt över projektet. Det är ju trots allt er vision vi förverkligar. Men ni kanske inte måste vara med och dra åt minsta lilla skruv när vi ska bygga en restaurang tillsammans. Luta er istället tillbaka och fokusera det ni kan bäst och låt våra proffsiga hantverkare göra sitt. Vi ser till att alla hantverkare, leverantörer och montörer besitter den nödvändiga kompetensen och alltid finns på rätt plats vid rätt tidpunkt. Vi håller koll på tidsplanen, säkrar kvalitén, tar hand om byggmöten, stämmer av mot budget och styr arbetet på plats. Ett grundligt arbete i det här ledet för att öppna restaurang sparar tid, energi och i slutändan även pengar. Vi ser till så att ni är förberedd och kan se fram emot öppningsdagen av er restaurang med lugn.

Här är några saker ni slipper tänka på när ni jobbar med oss:

 • Projektledning
 • Bygghandlingar
 • Koordinering
 • Tidsplan
 • Budget

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att ni undviker alla fallgropar när ni ska öppna egen restaurang. Vi hjälper er exempelvis att söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs. Genom att överlåta projekteringen till oss när ni ska öppna en restaurang ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det. När det är dags att börja bygga är det vår byggledning som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera i harmoni med varandra.

Låt oss bygga restaurangköket åt er

Restaurangens hjärta är köket och det finns mängder av saker och detaljer att tänka på när man ska öppna en restaurang. Ni behöver göra allt från att installera fettavskiljare och installera ventilation till att bygga ett restaurangkök som uppfyller alla krav som ställs från olika myndigheter. En annan viktigt aspekt att ha i åtanke när ni ska öppna en restaurang är att köket ska vara designat på ett sådant sätt som kökspersonalen trivs i och kan arbeta effektivt inom. Att bygga ett väldesignat restaurangkök med en logisk och smart utformning som fungerar effektivt är en konst – något som vi sakta men säkert förädlat under årens lopp. Vi ser inte enbart till att installera rätt restaurangmaskiner åt er, vi kan även hjälpa till med de mer abstrakta delarna och momenten när ni ska öppna restaurang, till exempel nämligen restaurangens inredning. Vi hjälper er med samtliga steg när ni ska öppna egen restaurang, så att ni slipper oroa er och kan fokusera på det ni är bäst på eller tycker är roligast.

Ett bord med 4 stolar i mitten av en restaurang - Modern restaurangdesign | Restaurangutrustning | Panea

Vi kan bygga restauranginredning som passar er vision

Att öppna restaurang är ett stort och roligt åtagande. Innan vi sätter igång med ett projekt har vi ett långt samtal där vi pratar om er vision, hur ni vill att er verksamhet ska se ut och vilka som är målgruppen. Genom denna konceptutveckling skapar vi en målbild som vi använder oss av när vi ska bygga restauranginredningen. Tanken är att allt, från belysning och planlösning till möblerna, tapeterna och mattorna på golvet ska förstärka och förverkliga denna målbild. Att bygga restauranginredning kräver fingertoppskänsla, något som vi med vår långa erfarenhet kan bidra med. Allt ni behöver för att förverkliga er dröm om att öppna egen restaurang – det kan vi hjälpa er med.

Kontakta Panea när ni ska öppna restaurang

Det är är lätt att drömma om att öppna en egen restaurang med desto svårare att verkställa drömmen. Vi på Panea hjälper er med alla steg som det innebär att öppna restaurang, så att ni slipper oroa er för att ni har missat något. Vi har varit med och öppna restaurang mer än en gång och har flera framgångsrecept som vi kan utgå från när vi vägleder er. Det kan dessutom vara svårt att få lån när man ska öppna restaurang, därför erbjuder vi på Panea även finansiering. Vi är helt enkelt en totalentropenad och hjälper dig från koncept till installation.

Så när ni ska öppna en egen restaurang – tveka inte! Kontakta oss på Panea.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill ni veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.