Våra tjänster inom

Rådgivning för expansion & fastighetsutveckling

Vi strävar efter att bli en självklar partner för fastighetsägare & hyresgäster genom att erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning som möter deras specifika behov och målsättningar.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Vad innebär affärsområdet?

Vi erbjuder nu en rådgivande tjänst som innefattar expertis inom expansion och fastighetsutveckling. Rådgivningstjänsten syftar till att hjälpa företag inom HOREKA (hotell, restaurang och café) samt retail i deras utvecklingsplaner på ett smart, effektivt och hållbart sätt.

Sitter du på expansionsplaner av din verksamhet, eller är du en fastighetsägare för kommersiella lokaler som behöver extern expertis för utveckling av koncept eller för att hitta rätt hyresgäster? Tveka inte på att kontakta oss så berättar vi mer!

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

OM AFFÄRSOMRÅDET

Vilka delar inkluderas?

För hyresgäster

 • Nyetableringar/ometableringar.  
 • Avyttringar. 
 • Bevakning/Analys befintligt bestånd. 

För fastighetsägare

 • Analys/Utveckling.
 • Etablerang av ny verksamhet
 • Hyresgästanpassningar/Byggprojekt 

Detta nya affärsområde innebär en stor möjlighet att få vara varje kunds trygga partner genom hela processen där vi finns med från idé till slutprodukt.

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.