Våra tjänster inom

Finansieringslösningar

Vi ser till att ni får fördelaktiga räntor och ekonomiska förutsättningar för att starta eller utveckla er verksamhet.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Vi hjälper er med finansieringslösningar

För att starta en ny verksamhet eller utveckla en befintlig verksamhet behövs det oftast göras en större investering. Ibland behövs det finansieringslösningar för att få finansiell tillförsel utöver intäkterna från den löpande verksamheten för att, antingen kunna investera i sin tillväxt, eller i någon form av underhåll som nya maskiner eller renoveringar. Det är ibland möjligt att spara ihop pengar, men i nästan alla fall är det genom företagskrediter restauranger får råd med sina investeringar.

Att få hjälp med finansieringslösningar för restaurang, café, hotell, kontor eller bageri är dock inte det lättaste då många banker och långivare anser att risken är för hög för att bevilja större belopp. Tursamt nog är bankerna inte dem enda ni kan vända er till.

Vi hjälper gärna till med finansieringslösningar för företag och nya restaurang-, café-, bageri-, hotell- och kontorsverksamheter. Vänligen kontakta oss så hjälper vi er vidare!

Hör av er till oss om ni behöver finansieringslösningar till restaurang

Vi vet vad som krävs för att lyckas med en verksamhet inom restaurang- cafe- eller hotellbranschen. I över 40 år har vi hjälpt bland annat både restauranger som vill utvecklas och ambitiösa entreprenörer som vill satsa. Med denna erfarenhet i ryggen har vi bra koll på hur projekten vi hjälper finansiera behöver läggas upp för att de ska vara lönsamma och framgångsrika.

Vi hjälper till i flera led, bland annat med finansieringslösningar till restaurang. När ni vänder er till oss ser vi till att ni får bra villkor på er finansieringslösning för restaurang. Allt för att ni ska kunna starta eller utveckla er verksamhet.

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta en helt ny verksamhet? Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter era förutsättningar. Dessutom erbjuder vi även andra tjänster för att hjälpa er lyckas med er investering, exempelvis konceptutveckling för restaurang och liknande tjänster för andra närliggande företag, som caféer eller hotell.

Kontakta oss för att veta mer om våra finansieringslösningar!

Vi hjälper er även med finansieringslösningar till café

Det som skiljer oss på Panea från andra långivare är att vi är experter inom denna bransch. Vi vet vad som krävs för att ni ska lyckas med er satsning, vilket innebär att vi kan utvärdera de utmaningar och möjligheter som ni ställs inför. Dessutom kan vi även hjälpa investeringen att lyckas genom rådgivning och våra andra tjänster som planering och projektering. Vi erbjuder inte bara finansieringslösningar vid restaurangsatsningar utan erbjuder även finansieringslösningar till café och bageri för att nämna några områden.

När ni driver en restaurang eller ett café gäller det att skapa en kundupplevelse som får era kunder att vilja komma tillbaks. Om en eller flera delar inte riktigt fungerar behöver ni ändra på dessa så fort det går. Genom finansieringslösningar till café kan ni lösa den ekonomiska delen. Tänk på att vi även kan hjälpa er med allt annat som behövs för att ni ska lyckas med er satsning, från små detaljer till den stora helheten.

Ett lån från oss är en bra finansieringslösning för företag verksamma inom bland annat café- och restaurangbranschen. Det spelar ingen roll hur stor eller liten er investering är, vi erbjuder alltid bra lånevillkor och låg ränta. Med vår hjälp kan ni uppdatera maskineriet eller expandera till en ny marknad utan att tappa fart. Är ert butiksbageri i behov av renovering eller behöver ni ny inredning till restaurang? Ingen fara. Vi har kunskap att hjälpa er även med det.

Vi tar fram unika och kundanpassade finansieringslösningar baserade på era behov och förutsättningar. Behöver ni ett lån för restaurang? Letar ni efter en kreditgivare som förstår restaurangbranschen eller som vet hur ett lönsamt café ser ut, hör av er till oss. Vi står redo att hjälpa er med er satsning!

Ett bord med 4 stolar i mitten av en restaurang - Modern restaurangdesign | Restaurangutrustning | Panea

Vi tar fram unika och kundanpassade finansieringslösningar baserade på era behov och förutsättningar. Behöver ni ett lån för restaurang? Letar ni efter en kreditgivare som förstår restaurangbranschen eller som vet hur ett lönsamt café ser ut, hör av er till oss. Vi står redo att hjälpa er med er satsning!

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Vi arbetar med olika typer av finansiering varav finansiell leasing är den absolut vanligaste formen. Leasingperioden väljs mellan 24 - 60 månader och är beroende på vad som skall finansieras och finansieringens belopp.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om hur vi kan hjälpa till med att finansiera din restaurang.

Vill ni veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i kontaktuppgifter så kontaktar vi er och berättar mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.