VÅRA TJÄNSTER INOM

Hotellinredning

Vi erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för hotellinredning, där vi är med steg för steg från start till slut. Vi kan bland annat hjälpa er med design och inredning av hotell och hotellrum.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Bygg ert varumärke med hotellinredning

En av de viktigaste aspekterna för ett hotell är dess inredning. Det är genom hotellinredning ni bygger ert varumärke och når ut till era specifika målgrupper. Att lyckas med designkoncept är en konst som bygger på erfarenhet, kompetens och ett sinne för färg och form. Vi erbjuder turnkey lösningar av design och inredning hotell som är specifikt skräddarsydda efter era önskemål och behov. Det kan inkludera allt från planering och projektering till färdig leverans. Med mer än 20 års erfarenhet av att erbjuda turnkey lösningar över hela Europa med kunder som Sheraton, Rica, Radisson, Kempinski, First Hotels, Scandic med flera, har våra projektledare en stor kompetens för att hjälpa ert nå framgångsrika resultat i er verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi er med hotellinredning, hotellinredning design och att hitta hotellinredning som säljes!

Hotellinredning och design

Vi tror på att arbeta mycket nära och öppet med våra kunder och partners, genom att personligen involvera oss i varje uppdrag vi tar oss an. Under våra år som verksamma inom hotellbranschen genom design av hotellinredning har vi byggt upp ett omfattande nätverk av professionella kontakter i Sverige och runt om i världen, både leverantörer och produktionspartners, för att vi ska kunna erbjuda er bästa möjliga resultat. Att skapa hotellinredning design som förstärker varumärket och som attraherar era gäster handlar om mer än att bara köpa in fina möbler eller att byta gardiner. Det handlar om att förstå målgruppen genom att veta vad de är ute efter och uppskattar när det kommer till design, färg och form i hotellinredning. Det är denna kunskap om era kunder som kommer skilja er från era konkurrenter, men det är inte alltid man själv besitter den. Med vår erfarenhet inom branschen har vi stor kunskap inom hotellinredning design och kan hjälpa er genom hela projektet från hotellinredning design till att hitta hotellinredning som säljes.

Vi erbjuder mer än bara hjälp med hotellinredning

Vi erbjuder inte bara hotellrumsinredning eller övrig inredning hotell. Hotellinredning säljes och skapas av ett flertal olika företag, så det gäller att veta vad som passar just ert hotell baserat på er målgrupp. Vi kan även hjälpa er ta fram skräddarsydda helhetslösningar för restaurang, cafe och bageri. När det kommer till restaurang-, café- och bageribranschen har våra projektledare stor erfarenhet och kunskap. I över 40 år har vi hjälpt till att starta nya verksamheter och även utvecklat och förändrat befintliga verksamheter. Vill ni förbättra ert nuvarande restaurangkoncept i hotellet står vi redo att hjälpa till. Vi kan exempelvis hjälpa er renovera baren, byta ut köksutrustningen eller hjälpa er utveckla en helt ny meny. Vi kan även hjälpa till med planering, projektledning och ritningar av inredningen. Det finns ingen investering som är för liten för oss, utan det viktigaste för oss är att ni som kund är nöjd och att vårt erbjudande är skräddarsytt efter er.

Utöver helthetslösningar för resturang-, cafe- och hotellkoncept har vi även ett stort urval av bagerimaskiner till salu från de bästa leverantörerna på marknaden. Ni kan enkelt köpa hem restaurang-, bagerimaskiner genom oss. En annan uppskattad tjänst som vi erbjuder är full support och service för restaurangmaskiner och caféutrustning. Om något går sönder eller slutar att fungera kan vi vara där så fort det bara går för att fixa problemet. Kontakta oss så tar vi reda på hur vi kan lyfta ert projekt till nya höjder. Oavsett om ni vill ha hjälp med hotellinredning design, hitta hotellinredning som säljes eller renovera er restaurang så kan ni kontakta oss.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.