VÅRA TJÄNSTER INOM

Konditori & bageri

Oavsett om ni skall köpa bageri- och konditorimaskiner, bygga nytt eller renovera bageri eller konditori kan vi hjälpa er hitta rätt lösning för er. Vi skräddarsyr alltid våra lösningar efter era behov, båda vad gäller rådgivning, projektering, val av rätt utrustning, installation, uppstart, service och finansiering.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Bageri- och konditorimaskiner

Vi arbetar med exklusiva utvalda leverantörer av bageri- och konditoriutrustning från hela världen för att just ni ska få den allra bästa utrustningen till ert bageri och konditori. Vi hjälpa er alltid att välja den bageri- och konditoriutrustning som lämpar sig bäst för just ert bageri. Vare sig ni driver ett mindre kvartersbageri eller ett större leveransbageri. Våra projektledare har stor erfarenhet och kunskap vilket gör att de kan hjälpa er med allt ni önskar, från planering, ritningar, val av utrustning, finansiering till installation. När installation av bageri- och konditorimaskiner är genomförd och verksamheten har startats upp tar vår serviceorganisation hand om all efterservice ni kan komma att behöva för att ni ska kunna känna er trygg med ert val. På det viset kan ni koncentrera er på det ni gör bäst, producera och sälja.

Att välja rätt utrustning är nyckeln till ett framgångsrikt koncept

Med över 40 års erfarenhet av branschen har vi genom åren hjälpt många företag att växa och bli framgångsrika och vi vet vad som krävs för en lyckad investering. Vare sig ni driver ett industribageri, leveransbageri, butiksbageri eller ett mindre café så erbjuder vi bageri- och konditorimaskiner och lösningar specialanpassade för ert företag. Vi är en partner och bollplank till våra kunder och genom att hjälpa till med rätt lösningar och utrustning vill vi kunna växa tillsammans. För oss är ingen investering för liten eller för stor. Oavsett om ni önskar beställa en liten vispmaskin, beställa samtliga maskiner till ert bageri och konditori eller hjälpa till med projektering av ett helt nytt leveransbageri med både butik och servering. Kontakta er närmaste Panea säljare så berättar vi mer hur vi kan hjälpa just er med bageri- och konditorimaskiner.

Bageri- och konditoriutrustning är bara en del av framgångsreceptet

För att lyckas med er satsning kommer ni att behöva mer än bara hjälp med att välja rätt bageri- och konditorimaskiner, även om dessa naturligtvis också behövs. Det är minst lika viktigt att de andra delarna av verksamheten fungerar väl. Arbetsschema, rutiner, kvällsförberedelser inför morgonpasset, beställningar och mottagning av leveranser. Detta är några av de saker som inte tillhör er bageri- och konditoriutrustning men som också behöver finnas på plats. Att driva ett företag idag är tufft, oavsett om ni vill driva ett bageri, konditori, café eller en restaurang. Ni är trots allt sällan ensam om att driva ett liknande företag i er stad, ibland inte ens i ert område.

Det finns många saker ni kan göra för att klara er i dagens hårt konkurrensutsatta marknad, från att profilera er målgrupp till att utveckla ett vinnande koncept och hitta bra finansieringslösningar till er satsning.

Vi vet vad som krävs för att lyckas, oavsett om ni vill starta ett mysigt café, ett leveransbageri eller ett konditori som specialiserar sig på att baka sötsaker. Vare sig ni vill ha hjälp med inköpet av bageri- och konditorimaskiner eller vill ha hjälp att styra upp verksamheten finns vi nära tillhands.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.