Kontor och offentlig miljö

Skapa en arbetsmiljö som får personer att längta till kontoret. Vi hjälper er skapa unika miljöer där ert varumärke inte bara syns, utan också känns.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Skapa ert drömkontor med Panea

Förvandla er vision till verklighet med Panea. Vi är projektledare, inredare, byggledare och inköpare som koordinerar samarbetet mellan alla inblandade parter.

Vårt samarbete inleds med en behovsanalys där vi tar oss tiden att förstå era unika behov och visioner. Utifrån dessa insikter tar vi fram en skräddarsydd plan som speglar era ambitioner. Slutligen, innan vi överlämnar nycklarna till ert nya utrymme, genomför vi en omfattande slutkontroll för att garantera att allt är precis som ni önskat.

Varför välja Panea?

Oberoende leverantör: Vi är obundna och har möjligheten att samarbeta med vilka arkitektkontor och leverantörer som helst för att kunna välja det bästa för ert projekt.

Vi vågar utmana: Vi är inte rädda för att ställa svåra frågor eller utmana era idéer om vi tror vi kan förbättra dem.

Passionerade: Vi är drivna av att skapa ert drömkontor med unika designlösningar som harmoniserar med ert varumärke.
Trendmedvetna: Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade med de senaste trenderna och innovationerna för att skapa moderna och hållbara miljöer.
Hållbarhetsarbete: Vi jobbar cirkulärt med återbruk i så stor utsträckning som möjligt för att minska vår miljöpåverkan.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Helhetslösningar

Paneas helhetslösning täcker hela processen från första idé till färdig miljö. Vi hanterar allt – från interiördesign och inköp av inredning till byggnation och installationer.

Planering och projektering

Vi hjälper er från start till slut. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att projektet flyter på enligt plan.

Finansieringslösningar

Vi ser till att ni får den ekonomiska stöttning som krävs för att kunna förverkliga er vision och främja er tillväxt.

Arbetsmiljö genom design

Vår designprocess är inriktad på att skapa utrymmen som inte bara harmoniserar med ert varumärke utan också gör att människor längtar dit.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.