Bageri

Leveransbageri

Gå raka vägen från degblandare till lastbilsflak. Eller, så rak som möjligt åtminstone.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Mycket effektiva leveransbagerier i Stockholm

Att kunna förse en mängd olika kunder med ett varierat sortiment av god kvalitét ställer höga krav på produktion såväl som logistik. När vi talar om ett leveransbageri i Stockholm eller på annan ort i Sverige pratar vi alltså om högeffektiva, flexibla bagerier, och inte så mycket om rödrutiga dukar och hemmagjord saft. Panea erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för leveransbagerier i Stockholm eller på annan ort i Sverige där vi antingen kan hjälpa er genom hela processen från start till mål, eller enskilda projekt för att effektivisera en speciell del av er befintliga verksamhet.

Vi är specialiserade på att tillhandahålla skräddarsydda helhetslösningar för leveransbagerier. Vi kan antingen hjälpa er med maskiner för leveransbageri, vara med genom hela processen från start till mål, eller fokusera på specifika projekt för att effektivisera och förbättra specifika delar av er befintliga verksamhet.

Leveransbageri – utrustning och helhetslösning

Vi erbjuder helhetslösningar för leveransbageri – utrustning, konceptutveckling, projektledning, budgetering och mycket mer. Vi ser även till att er personal är välutbildad i de maskiner för leveransbageri vi levererar. Med många års erfarenhet av att utveckla leveransbagerier och en imponerande portfölj av referensprojekt, kan vi erbjuda er de bästa lösningarna för att stärka och förbättra er produktionskedja.

Vi förstår vikten av att leverera högkvalitativa produkter i rätt tid till era kunder, något som är otroligt viktigt för ett leveransbageri. Genom att samarbeta med oss kan ni dra nytta av vår expertis och erfarenhet för att optimera era processer och säkerställa att er verksamhet fungerar smidigt och effektivt. Oavsett om ni behöver hjälp med produktutveckling, logistik eller personalutbildning för ditt leveransbageri kan vi erbjuda er skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov.

Maskiner för leveransbageri

Det finns flera maskiner för leveransbageri, bland annat produktionslinjer i form av kavlingsmaskin, mat- och kaffebrödslinjer och rundgivningslinjer. Vilken utrustning som är bäst för ditt bageri beror på många faktorer, och vi kan med vår erfarenhet hitta den bästa lösningen för er. 

Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa er att stärka och förbättra ert leveransbageri med utrustning och lösningar som effektiviserar er verksamhet. Vi ser fram emot att samarbeta med er och bidra till er framgång inom branschen.

Brödlimpor längst med svarta pelare i ett Leveransbageri i Stockholm | Panea

Ett axplock av vad vi kan hjälpa er med

 • Konceptutveckling
 • Projektledning
 • Bygghandlingar
 • Koordinering
 • Tidsplan
 • Budget
 • Maskininköp

Skapa ett framgångsrikt leveransbageri med Panea

Vi är ett av Sveriges ledande företag inom restaurang- och caféutveckling och hjälper er att uppnå framgång genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Behöver ni hjälp med utrustning för leveransbageri, projektledning, budgetering eller bara att optimera en del av produktionskedjan kan vi hjälpa dig. Oavsett om ni bedriver ett leveransbageri i Stockholm, Göteborg eller på annan ort i Sverige, om ni främst levererar bröd eller bakverk eller om ni jobbar mot livsmedelsbutiker, kommuner, caféer eller landsting – så har vi lösningen för er.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.

  VÅRA CASE
  RC Café & Pâtisserie Kungsgatan

  På Kungsgatan 27 i centrala Stockholm har det franskinspirerade RC Café & Pâtisserie öppnat en ny enhet. Vi har en lång historia av framgångsrika samarbeten med RC Café & Pâtisserie och har tidigare utformat flera enheter både i Stockholm och på Arlanda.

  VÅRA CASE
  Bakfickan Magnus Johansson

  "I våras tog konditormästaren Magnus Johansson ett stort kliv framåt i sin karriär genom att inleda ett samarbete med Eatery för att utöka sitt bageri. Med hjälp av Paneas expertis inom planering, projektering och inköp av avancerad utrustning, har ett befintligt storkök i Segeltorp omvandlats till ett toppmodernt bageri. Det nya bageriet stoltserar med senaste tekniken inom bakverk, inklusive effektiva ugnar och specialanpassade kyl- och jäsrumsutrustningar, vilket garanterar kvalitet och innovation i varje bakverk. Magnus Johanssons resa är en inspirerande berättelse om passion för bakning möter framkantsteknologi.