VÅRA TJÄNSTER INOM

Restaurang och Caféinredning

Hur ser er restaurang- eller caféinredning ut när ni planerar er framtida verksamhet? Vi hjälper er uppnå den känslan ni vill framkalla och med den praktiska planeringen av utrymmet.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Gästernas upplevelse påverkas av er café- eller restauranginredning

En café- eller restaurangupplevelse börjar långt innan gästen tar sitt första steg i lokalen och slutar långt efter den sista tuggan av efterrätten. I de bästa fallen börjar upplevelsen när gästen längtar till att få komma in till just ert café eller er restaurang.

För att skapa en tillfredställande upplevelse behöver ni tänka på helheten där en av de viktigaste delarna är inredningen. När det kommer till inredning så finns det många delar att tänka på, såsom belysning, utformning av barområde och hur möblemang ska placeras för optimal kapacitet. Vi på Panea kan hjälpa er med caféinredning eller restauranginredning, oavsett hur just er vision ser ut. Vi kan dessutom hjälpa dig med caféinredning inspiration genom att ta fram ett koncept för ditt café och hitta passande caféinredning som säljes.

Låt oss ge er inspiration för caféinredning

När ni drömmer om er framtida café, vad ser ni framför er? Vilka möbler har ni inrett med och hur känns belysningen? Ni kanske siktar på att hitta en känsla för ert café, exempelvis mysigt, hemtrevligt, gulligt eller stilrent och funktionellt. Vi vet att det kan vara svårt att sätta fingret på hur er vision ska se ut i verkligheten, därför står vi till er tjänst för att hjälpa er med caféinredning. Vi kan både hjälpa er att tillverka inredning samt hitta caféinredning som säljes. Det finns många sätt att få inspiration för caféinredning, från att besöka andra café till att bli inspirerad av orelaterade saker, exempelvis en plats, en film eller en stil. Det är även viktigt att ni anpassar er caféinredning efter hur er kundgrupp beter sig. För att ta reda på detta kan ni ta caféinredning inspiration från konkurrenter som har lokaler nära er. Genom att undersöka hur er kundgrupp beter sig kan ni utforma inredningen därefter. Om det visar sig att det främst är take-away era framtida gäster efterfrågar är det exempelvis viktigt med ett område där era gäster kan vänta på sin beställning samt en yta avsedd för take-away beställningar. Genom att ta caféinredning inspiration från konkurrenter kan ni undvika att göra de eventuella misstag som era konkurrenter gör. Detta kan i sin tur leda till att ni blir mer framgångsrika än andra caféer i området.

Caféinredning säljes av flera företag – vi hjälper er hitta rätt

Det är inte bara er personliga smak som bör vara avgörande i hur inredningen ska se ut. Det gäller att tänka på målgruppen, det är trots allt gästerna som ska älska caféts inredning i första hand. Högkvalitativ caféinredning säljes av olika företag runt om i världen, och med vår hjälp kan ni snabbt få tag på inredningen som passar er vision och målgrupp.

Med över 30 år i branschen har vi god insyn i vart caféinredning säljes som passar just ert cafés behov. Med vår hjälp att hitta passande caféinredning som säljes är ni ett steg före era konkurrenter.

Inredning till restaurang är minst lika viktigt som mat och kundservice

En restaurang lever på sitt varumärke och rykte. För att skapa ett bra rykte och ett starkt varumärke bör alla delar av verksamheten jobba åt samma mål, vilket kan vara att skapa en minnesvärd och positiv restaurangupplevelse. Detta stärker både varumärket och ryktet, vilket i sin tur leder till fler restauranggäster. Er restauranginredning är en del av det som skapar stämningen i restaurangen, och på många sätt bestämmer den även gästernas förväntningar och hur de upplevde besöket. Passande inredning till restaurang kan vara pricken över i:et för en restaurangupplevelse, speciellt i kombination med god mat och bra service. Genom konceptutveckling för restaurang kan vi hjälpa er att få alla delar i verksamheten att jobba åt samma håll, från restauranginredningen för kök till menyn, kundservicen och alla andra viktiga delar som inredning till restaurang.

Ett bord med 4 stolar i mitten av en restaurang - Modern restaurangdesign | Restaurangutrustning | Panea

Välplanerad restauranginredning till kök och golv

En välplanerad restauranginredning passar inte bara målgruppens smak, den är även praktisk för personalen och gör det lätt att bedriva verksamheten. Ett bra exempel på smart inredning i en restaurang är att inte sätta bord alltför nära varandra eftersom det kan bli svårt för servitörer att ta sig till och från borden med tallrikar. Även restauranginredningen i kök påverkar kundernas upplevelse. Ett ogenomtänkt kök kan leda till att gästerna får vänta på sin mat alltför länge plus att det blir extra stressigt för kockarna. Att planera restauranginredning i kök är en förutsättning för att klara av större belastning, exempelvis en fullsatt restaurang. Oavsett om ni behöver hjälp med inredning till restaurang eller till café kan vi hjälpa er. Det spelar ingen roll hur långt ni har kommit i processen, vi kan bistå med råd i alla led. Titta gärna på några olika projekt i vår broschyr! Ladda ner broschyren här

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

FAQ

Vanliga frågor & svar

Den bästa inredningen till ett café är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig skapa den miljö som eftersträvas.

Rätt restauranginredningen är den som gör att kunderna vill komma tillbaka gång på gång och sprider ett gott rykte om din restaurang till sina vänner och bekanta. Kontakta oss för rådgivning och konceptlösning. Vi har inredningsarkitekter och designers som hjälper dig att skapa den miljö som eftersträvas.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.