RESTAURANG

Restaurangutrustning

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt restaurangutrustning och folk på plats, vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Restaurangutrustning av hög kvalitet

Genom att köpa in restaurangutrustning av hög kvalitet underlättar ni och förenklar köksarbetet under en lång tid framöver. Vi erbjuder både nya och begagnade maskiner av hög kvalitet för att ni ska få tillgång till både energieffektiva och energisnål utrustning som klarar av de produktions tryck som er verksamhet innebär. Genom att investera i maskiner som är miljövänliga kan ni dessutom välja att profilera åt det hållet om så önskas. Utöver större utrustning och maskiner så bör ni även se över mindre köksredskap som kokkärl, slevar, stekspadar, kantiner etc. Det kan vara svårt att veta i detalj vad just er restaurang behöver, här kan vi hjälper er genom att se till att era kök är fullständigt utrustade

Vi erbjuder ett brett utbud av restaurangmaskiner och restaurangutrustning av hög kvalitet för alla typer av restauranger och kök, stora som små. Vi samarbetar med ett flertal både svenska och utländska tillverkare med erkänt god kvalitet för alla sorters restaurangmaskiner. Köket är hjärtat av restauranger och caféer, och i många fall även hotell. För att kunna laga god mat av hög kvalitet behövs det pålitliga maskiner och utrustning som underlättar och förenklar köksarbete. Vi hjälper er att hitta rätt restaurangutrustning och restaurangmaskiner för era behov.

I våra leveranser finns all typ av restaurangutrustning, såväl rostfri kylutrustning till kök-, bar- och serveringsdiskar som varma köksserier och ugnar, men även diskmaskiner och rostfria bänkar. Vi har dessutom lång erfarenhet inom alla typer av restaurangutrustning och vi levererar och installerar över hela landet. Behöver ni hjälp att planera er beställning så att ert kök är komplett? Kontakta oss så hjälper vi er se till att er restaurang har allt som krävs för att uppnå er vision.

Restaurangmaskintyper

Hos Panea kan ni köpa följande köksutrustning för restaurang:

 • Ugnar
 • Spiraler
 • Kyljäsar
 • Kyl och frys
 • Mätutrustning
 • Diskutrustning
 • Bageriutrustning
 • Produktionslinjer
 • Konditorimaskiner
 • Automation – plåthantering
 • Degblandare/Vispmaskiner
 • Råvaruhanteringsutrustning

Utforska hela vårt utbud av restaurangtillbehör och köksutrustning.

Saker att tänka på när ni ska köpa restaurangutrustning

Innan ni köper restaurangmaskiner bör ni göra följande:

 • Alltid kolla upp om att ni har rätt elektriska vägguttag och att ni har en kraftstation som kan försörja energibehoven av maskinerna
 • Alltid mäta utrymmet där maskinen ska sitta för att se till så att dimensionerna matchar produktens mått
 • Kontrollera så att köket har fullständig ventilation och anpassa layouten utefter vart frånluftsventilen sitter

Ni bör alltid utgå från ert restaurangkoncept för att identifiera vilka maskiner och restaurangutrustning ni behöver. Ställ er själva frågorna:

 • Vilka maskiner och vad för utrustning behöver ni för att kunna tillaga alla rätter på menyn?
 • Hur många maskiner och annan restaurangutrustning behöver ni för att bemöta antalet gäster?
 • Vad är er vision? Vad behövs för att ni ska kunna nå den?
 • Vad för typ av servering krävs för rätterna på menyn?

Köp restaurangutrustning till er restaurang

För att uppnå ett komplett kök krävs det insikt i många delar, allt från att välja ut hyllor och inredning som både går i linje med design och det praktiska. Det krävs även en kunskap kring det lite mer byggtekniska som installation av fettavskiljare och ventilationssystem. Det är dessutom viktigt att optimera layout och inredningen till köket, så att personalen ska kunna arbeta effektivt och ergonomiskt.  Vad för typ av inredning och utrustning ni behöver basera även på vad för typ av mat och känsla som serveras. Det är därför viktigt att utgå från en uttänkt målgrupp samt ta hjälp av kunniga inom den matkulturen ni utgår från för att veta vad för typ av utrustning just ni behöver för rätterna på menyn.

Ett bord med 4 stolar i mitten av en restaurang - Modern restaurangdesign | Restaurangutrustning | Panea

Här kan vi på Panea hjälpa er. Vi erbjuder helhetskoncept som innefattar design, byggledning, byggnation och installation av restaurangmaskiner och restaurangutrustning i bar och kök. Vi är med er hela vägen från start till mål med att skapa ett kök enligt era behov och er vision. Till detta kan vi även hjälpa till med finansiering, vilket underlättar vid uppstart och för att upprätthålla kvalitetskraven på den restaurangutrustning som behövs. Med våra skräddarsydda helhetslösningar för köksutrustning till restaurang ser vi till att ni får rätt utrustning på plats för era behov och förutsättningar, alltid inom er budget. Vi har lång erfarenhet av att driva komplexa projekt för alla typer av och specialkompetens inom ett flertal olika områden. Vårt mål är att etablera Sveriges bästa restauranger, hotell och caféer och hjälpa dem nå långvarig framgång, oavsett om dem behöver restaurangutrustning i Stockholm eller ta fram ett helhets koncept för en restaurang i Ystad.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa dig med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

VILL NI VETA MER

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om Planering & Projektering, kontakta

  Bageri

  CAFÉ & RESTAURANG / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.