SÄKERSTÄLL ER PRODUKTION

Service och Support för bageri, café och restaurangmaskiner

Snabb support för bageri, café och restaurangmaskiner. Minimera driftstopp och säkerställ att alla era maskiner och annan utrustning är i toppskick 24/7, året om.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Snabb support och service – Från Ystad till Kiruna

Att driva ett bageri, café eller restaurang är alltid svårt. Brödet skall alltid vara framme i tid och maten ska stå på bordet. Marginalerna är små och ett driftstopp kan få förödande konsekvenser. Regelbunden service av era restaurangmaskiner och caféutrustning är ett måste för att säkerställa driften. För oss är det lika viktigt att ha en bra efterservice som det är att sälja bra utrustning. När ni köper utrustning av oss har ni alltid tillgång till vårt serviceteam som hjälper er med service reservdelar och teknisk support för café- och restaurangmaskiner. Våra egna servicetekniker utgår från Stockholm och Borås och kan resa över hela landet. Vi samarbetar också med ett rikstäckande nät av lokala servicefirmor som snabbt och till mindre kostnad kan hjälpa er med problemlösning och lokalservice för service och support för café- och restaurangmaskiner.

Kontaktuppgifter Panea Service

 • Service och reservdelar södra och västra Sverige
Fyra män som står framför en svart skåpbil med texten Panea | Panea Service Team

Vårt erfarna serviceteam hjälper er med teknisk rådgivning och service i hela landet

Paneas team står till tjänst, när som helst, var som helst, när ni är i behov av service och support för era café- och restaurangmaskiner. Vi tar begreppet “service” till en helt ny nivå där vi säkerställer att er utrustning och maskiner underhålls och fortsätter att prestera på topp för att minimera risken för driftstopp. Våra servicetekniker är experter på samtliga café- och restaurangmaskiner som ni hittar i vårt breda utbud. Säkerställ prestanda och god drift med service och support för café- och restaurngmaskiner med Panea, från installation och ändra fram tills slutet av varje produkts livscykel.

Det är enkelt att nå vår support för café, restauranger och bagerier

Vi vet hur viktigt det är att problem som orsakar driftstopp blir lösta så snabbt som möjligt. Oavsett om ni har problem med caféinredning, maskinerna i köket eller något helt annat står vi redo att hjälpa till. Allt ni behöver göra är att höra av er till oss vid support för café och restaurang. Vår servicetelefon är öppen under kontorstid. Utanför kontorstid kan ärenden talas in på vår Meddelandeservice.

Våra serviceansvariga, Leif Jansson (Mälardalen & Norr) och Filip Segerberg (Göteborg & Syd), samordnar all service. Genom vårt samarbete med välrenommerade serviceföretag i hela Sverige kan vi ge er snabb service på plats.

 • Service och reservdelar södra och västra Sverige

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Kontor & offentlig miljo

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, café utrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill ni veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  KONTOR & OFFENTLIGA RUM

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.