STRATEGISK PLANERING

Strategisk Verksamhetsutveckling

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

DET HÄR KAN VI GÖRA FÖR ER

Strategisk utveckling och planering för företag inom Restaurang & Café

Behöver ni hjälp med strategisk utveckling och funderar på att renovera en lokal, bygga en restaurang eller förändra den nuvarande inredningen helt och hållet? Då har ni kommit rätt. Restaurang- och cafébranschen präglas av stor konkurrens och snabba trender som ständigt utmanar en att hitta nya och effektiva sätt locka in nya kunder, såväl som få dem att bli stamkunder. Vi är ett av Sveriges ledande företag inom strategisk verksamhetsutveckling och planering inom restaurang- och cafébranschen och kan hjälpa er bli mer framgångsrik genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet.

Vi erbjuder strategisk utveckling och planering där vi hjälper er före, under och efter hela byggprojektet. Vi skräddarsyr en lösning efter era behov som säkerställer att resultatet blir så bra som möjligt och uppfyller era visioner och förväntningar.

Strategisk planering för er som vill öppna ett café

En förändring börjar långt innan den första hantverkaren anländer till arbetsplatsen. I ett tidigt skede behöver en plan fastställas för den strategiska utvecklingen. Strategisk planering för café är ett bra exempel på något vi kan göra åt er redan innan byggandet påbörjas. Strategisk planering för café innebär att vi hjälper er fastställa och gå igenom de viktiga momenten och detaljer som behöver finnas på plats innan byggprojektet kör igång. Tillsammans sätter vi oss ned och går igenom frågor för den strategiska utvecklingen som berör projektet och det resultat ni vill uppnå. På så sätt kan vi ta reda på förutsättningarna och möjligheterna redan innan vi sätter igång.

Byggledning och projektering för ert café

Byggledning och projektering är nästa steg. Efter att vi har förstått er vision ser vi till att förverkliga den. Det är här vår stora erfarenhet inom strategisk verksamhetsutveckling kommer väl till hands. Med över 30 års erfarenhet av strategisk utveckling vet vi precis vad som krävs för att ni ska kunna öppna ett café utefter era önskemål. Vi säkerställer att rätt folk alltid finns på rätt plats och i rätt tid, allt från arkitekter och hantverkare till projektledare, leverantörer, montörer och alla andra som behövs för att genomföra ett framgångsrikt projekt.

Genom byggledning och projektering för café ser vi även till att ni undviker alla fallgropar. Vi hjälper er exempelvis att söka alla tillstånd, värdera lokalen, koordinera leveranserna och allt annat som behövs vid strategisk verksamhetsutveckling. Genom projekteringen ser vi till att alla inblandade vet vad som ska göras och när det ska göras, samt naturligtvis vem det är som ska göra det. När det är dags att börja bygga är det byggledningen som ser till att allt fungerar på plats. Detta är ett stort ansvar eftersom det är många stora och små saker som ska fungera i harmoni med varandra.

Strategisk verksamhetsutveckling för er som vill öppna en restaurang

Den strategiska utvecklingen och planeringen för en restaurang skiljer sig en del från att planera ett café eller annan verksamhet, även om det naturligtvis finns en hel del likheter också. Ni behöver fortfarande ansöka om olika tillstånd innan ni påbörjar byggandet, samt se till att vissa viktiga delar finns i lokalen. Men för en restaurang finns det oftast betydligt högre krav när det kommer till restaurangmaskiner jämfört med utrustningen som krävs för att driva ett café. Vi står redo att hjälpa till med strategisk planering för er restaurang, vilket innebär att vi bland annat hjälper er med konceptutveckling så att vi kan kartlägga hur vi uppnår just er vision.

Ett bord med 4 stolar i mitten av en restaurang - Modern restaurangdesign | Restaurangutrustning | Panea

Byggledning och projektering för er restaurang

På samma sätt som vi kan ta hand om allt för en cafésatsning kan vi även finnas till hands när ni ska starta en restaurang. Byggledning och projektering för restaurang innebär att vi kan se till allt blir gjort på rätt sätt redan från start. När ni sedan ska öppna er restaurang är allt redo för att komma igång, nya bagerimaskiner för att kunna erbjuda nybakat bröd till kassasystem, inredning och alla andra stora och små detaljer. Vi kan naturligtvis ta hand om mer än bara strategisk utveckling inom  restaurang- eller cafésatsningar. Hör bara av er till oss och berätta om era planer så kan vi berätta hur ni förverkligar dessa på bästa sätt.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Läs mer om vad vi kan hjälpa er med!

Cafe & Restaurang

Nybakade bullar och gott kaffe i all ära, men vad ska dina gäster sitta på? Och vad ska ha personalen ha på sig? Låt oss hjälpa dig med helheten.

Bageri

Kan man både ha kakan och äta den? Troligen inte, men vi vet hur du kommer så nära som möjligt.

Hotell

Eye Interior är inredningskonsulter med hotell och restaurang som specialitet.

Finansieringslösningar

Oavsett om det är ett lån för restaurang eller utrustning erbjuder vi på Panea finansieringslösningar med bra villkor anpassade efter dina förutsättningar.

Service & Support

Expansion-Fastighetsutveckling

VARFÖR NI SKA VÄLJA OSS

Hur vi kan hjälpa er

Att starta ett eget företag och bli framgångsrik är en svår uppgift oavsett bransch. Ni behöver mer än bara en god idé för att lyckas. Ett välfungerande företag är en maskin med flera viktiga kugghjul som alla måste vara välsmorda. Behöver ni hjälp att utveckla eller skapa ett koncept för restaurang eller café?

Finansieringslösningar

Behöver ni investera i ny utrustning, expandera verksamheten genom att byta lokal eller vill ni starta ett helt nytt företag?

Maskiner och utrustning

Hos oss finner ni det mesta inom bageriutrustning, maskiner, cafeutrustning mm.

Planering och projektering

Vi hjälper er med de rörliga delarna. Rätt utrustning och folk på rätt plats, och vid rätt tid gör att ert projekt flyter smidigt.

Totalentreprenad

Totalentreprenad innebär att vi tar hand om alla moment och detaljer när ni ska öppna egen restaurang, från projektering inför byggandet till byggledning på plats.

Vill ni veta mer

Kontakta oss på Panea

Ring oss på 08-510 00 300 eller fyll i era kontaktuppgifter så hör vi av oss och berättar vi mer.


  För mer information om planering, projektering & service, kontakta

  Bageri

  Café & Restaurang / HOTELL

  Expansion & fastighetsutveckling

  Service & Felanmälan

  VÅRA CASE
  RC Gruppen: Arlanda flygplats

  Upptäck våra nya projekt på Arlanda flygplats. I vårt arbete med att skapa RC Bon Bon, RC Café och Patisserie & Nordic Kitchen & Bar har vi ansvarat för att leverera helhetslösningar som spänner från initiala designkoncept till slutliga installationer.

  VÅRA CASE
  Thelins Bageri i Gröndal

  Thelins bageri i Gröndal går för högtryck och man behövde byta ut den gamla kyljäsen mot en ny och effektivare modell. Panea hjälpte till att ta fram ett specialbyggt rum från Lillnord där varje centimeter var utnyttjad på rätt sätt så att man fick plats med fler vagnar än förut på samma yta.

  VÅRA CASE
  3Sixty Skybar

  Upptäck 3Sixty Skybar i Stockholm. Denna moderna skybar erbjuder en unik nattlivsupplevelse med en oslagbar utsikt över staden. Panea är stolta över att ha förverkligat detta projekt tillsammans med arkitekten Maja-Li Torekull, där varje detalj är noggrant uttänkt för att skapa en oöverträffad atmosfär.